Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 08 Ιουλίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 08 Ιουλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Το φεγγάρι κατευθύνεται στον 4ο ηλιακό σου οίκο και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο από το συνηθισμένο στην προσωπική σου ζωή, την οικογένεια και το σπίτι.

Απόφυγε ή μετρίασε όσο μπορείς το άγχος στα εργασιακά γιατί μειώνει τις επιδόσεις σου. Μην γίνεσαι αρνητική ή επιθετική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, προσοχή, γιατί σε γοητεύουν δύσκολες και περίεργες καταστάσεις.

Ταύρος: Η Σελήνη περνά στον τομέα των επικοινωνιών σου και υπάρχει έντονη εστίαση στη μάθηση και την επικοινωνία. Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού είναι λίγο αποσταθεροποιητική.

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου επισημαίνει την ανεξάρτητη πλευρά σου αλλά η Αφροδίτη σου δημιουργεί ισχυρότερη επιθυμία για άνεση και οικείες καταστάσεις. Μην επαναφέρεις παρελθοντικές καταστάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επανέρχεσαι σε νοσηρές καταστάσεις.

Δίδυμοι: Η σημερινή πτυχή Αφροδίτης – Ουρανού επισημαίνει ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία και δυσκολεύει τη συγκέντρωσή σου. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο χρονοδιάγραμμά σου που σου δημιουργούν άγχος.

Οι οποίες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου συνεχίζουν να απαιτούν την προσοχή σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που διεκδικείς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος: Η σημερινή διέλευση της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ότι σε βγάζει από τη ζώνη άνεσής σου. Οι αλλαγές στο πρόγραμμά σου δεν χρειάζεται να σου δημιουργούν άγχος -κυρίως στα εργασιακά.

Ίσως πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις