Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η σημερινή όψη Άρη – Κρόνου δείχνει την ανάγκη για περισσότερη ξεκούραση και προβληματισμό. Ακόμα κι αν έχεις αγκαλιάσει τα καθήκοντα σου, τις τελευταίες μέρες μπορεί να φαίνονται πιο περιοριστικά ή απογοητευτικά, αλλά αυτό είναι προσωρινό.

Οι ευθύνες προς τους άλλους μπορεί να παρεμβαίνουν στις οικιακές επιδιώξεις σου. Ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ σου σήμερα, αλλά αν αντιμετωπίζεις καθυστερήσεις, σκέψου ότι η αλλαγή κατεύθυνσης μπορεί τελικά να σε οδηγήσει σε έναν καλύτερο δρόμο.

Δίδυμοι: Με μια διέλευση Άρη – Κρόνου σήμερα ίσως νιώσεις μια απογοήτευση σχετικά με μια ιδέα ή ένα project. Έχεις έντονα την επιθυμία να κάνεις τα δικά σου, αλλά οι ευθύνες φαίνεται να μπαίνουν στον δρόμο σου. Θα ήταν καλύτερο να είσαι πιο προσεκτική στις επικοινωνίες σου με αυτήν τη διέλευση στο παιχνίδι.

Λεπτομέρειες των σχεδίων σου μπορεί να μην είναι ακόμα στο επίκεντρο, αλλά πιθανότατα θα μπούνε στη θέση τους καθώς προχωράς. Προσπάθησε να μην κάνεις σταθερά σχέδια στο μεταξύ. Αργότερα σήμερα είναι πιο εύκολο να εστιάσεις σε αυτό που σου ταιριάζει.

Καρκίνος: Τα επίπεδα ενέργειας σου δεν είναι στα καλύτερα τους σήμερα. Ίσως δεν νιώθεις σίγουρη για τις επιθυμίες σου και για το επόμενο βήμα σου. Υπάρχει η αίσθηση ότι σε έχουν κατακλύσει τα καθήκοντα και οι ευθύνες σου. Είναι προσωρινό και μια διέλευση Άρη – Κρόνου σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να επιβραδύνεις τα πράγματα ώστε να μπορέσεις να τα κάνεις σωστά.

Οι υποχρεώσεις σου μπορεί να είναι πιο περιοριστικές απ’ ότι συνήθως, καθώς έρχονται σε αντίθεση με την έντονη επιθυμία σου να ξεσπάσεις και να κάνεις τα δικά σου. Κάποιες θαμμένες μνησικακίες μπορεί να εμφανιστούν, αλλά στόχευσε να μάθεις από αυτές αντί να τους επιτρέψεις να κυβερνήσουν τη συμπεριφορά σου.

Λέων: Σήμερα, κάποιες στιγμές ίσως νιώσεις ότι οι περιστάσεις σε περιορίζουν. Μια άβολη όψη Άρη – Κρόνου χαλάει λίγο το πρόγραμμά σου και αποσυντονίζει τα χρονοδιαγράμματα. Κάποιοι μπορεί να εμποδίζουν την επιδίωξη των επιθυμιών σου.

Στις σχέσεις μπορεί να προκύψει ένα ζήτημα, σχετικό με τη δέσμευση ή τα συναισθήματα. Είναι καιρός να κάνεις προσαρμογές, να περιμένεις πότε θα έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και πότε θα είναι το σωστό timing. Η διάθεση σου μαλακώνει όσο προχωρά η μέρα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις