Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Κάνε χώρο σήμερα για συνδέσεις, σχέσεις και έργα που σε ενδυναμώνουν και σε ενθουσιάζουν. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου που ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη και τον Δία φωτίζει τις σχέσεις με φίλους, ομάδες, τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Αυτή είναι μια περίοδος κοινωνικής ανανέωσης (παρά το lockdown) και αποτοξίνωσης από πιεστικές καταστάσεις και στόχους. Αφιέρωσε τη βραδιά στον αγαπημένο σου και προσπάθησε να περιορίσεις τις σκέψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες επικοινωνίες γεμίζουν τη μέρα σου.

Ταύρος: Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει φρέσκια ενέργεια σε ζητήματα καριέρας και φήμης, αν και είναι καλύτερο να κάνεις αργές κινήσεις με τον ανάδρομο Ερμή στον ίδιο τομέα μέχρι τις 20/2. Ωστόσο η νέα Σελήνη είναι εντυπωσιακή με τη συγκέντρωση των πλανητών σε ένα ζώδιο και ιδιαίτερα σήμερα που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον τυχερό Δία. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου παρά τις αντίξοες συνθήκες ανανεώνεται. Εσύ που είσαι μόνη, η αναζήτηση ενός σταθερού και μόνιμου συντρόφου γίνεται ανάγκη.

Δίδυμοι: Η σημερινή νέα Σελήνη προωθεί τα θετικά συναισθήματα και την αισιοδοξία. Φέρνει θετικές εξελίξεις στις ερωτικές σχέσεις, στα θέματα εργασίας αλλά και σπουδών. Η κοινή χρήση των ιδεών σου με τους άλλους μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερες ευκαιρίες, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάς την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου που σου επιβάλλει προσοχή. Καιρός να αντιμετωπίσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά να προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία το επόμενο διάστημα.

Καρκίνος: Με τη σημερινή ευθυγράμμιση της νέας Σελήνης και της Αφροδίτης – Δία μπορεί να είναι ευκολότερο να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν, να τα βάλεις σε μια τάξη είτε αυτά αφορούν στα οικονομικά ή σε κάποιες τοξικές σχέσεις σου. Οι οικονομικές κυρίως συναλλαγές μπορεί να είναι πετυχημένες τώρα, καθώς διαλύονται τα συνήθη εμπόδια και όρια. Πριν κάνεις σοβαρές συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου σκέψου και ζύγισε σωστά τα δικά σου συναισθήματα. Εσύ που είσαι μόνη, μην ασχολείσαι με αδιέξοδες καταστάσεις και πρόσωπα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις