Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Είναι μια σημαντική μέρα και θα πρέπει να αξιοποιήσεις τη διαίσθησή σου με την ετήσια συνάντηση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Είναι μια ωραία στιγμή για να έρθεις σε επαφή με τα όνειρα και τα συναισθήματά σου, αποφεύγοντας βέβαια τις υπερβολές.

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και αλληλεπιδρά με τον Ερμή και τον Δία αυξάνοντας την επιθυμία σου να συνδεθείς με τους άλλους. Μπορείς να εμπιστευτείς επαγγελματικές γνωριμίες και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Συμπεριέλαβε τον ερωτικό σύντροφό σου στα όνειρα σου. Εσύ που είσαι μόνη, το πλανητικό σκηνικό φέρνει σημαντικές και ευχάριστες αλλαγές.

Ταύρος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου. Ωστόσο η ευθυγράμμισης του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ενθαρρύνει σήμερα τη διακοπή των κανόνων. Αυτή η διέλευση μπορεί να ξυπνήσει λαχτάρα για τους συγγενείς, τη φιλία και τη συμμετοχή σε συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο.

Πρόσεξε και ενίσχυσε τις σχέσεις σου με άτομα κύρους στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου ανταποδίδει τα όσα του προσφέρεις. Εσύ που είσαι μόνη, εξοικονόμησε χρόνο για την κοινωνικότητά σου.

Δίδυμοι: Με τη Σελήνη ευθυγραμμισμένη με τον Δία αναζητάς ελευθερία. Επίσης ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας συναντιούνται σήμερα δίνοντας έμφαση στα όνειρα, τη φαντασία και τα ιδανικά σου. Αυτή η ετήσια συνεργασία σε εμπνέει να κάνεις μεγάλα όνειρα και να φωτίσεις – εστιάσεις στους υψηλότερους στόχους σου.

Εντοπίζεις ακριβώς τα σημεία που χρειάζονται ενίσχυση οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σου. Προετοίμασε και κάνε μια έκπληξη στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες δίνουν νόημα στην καθημερινότητά σου.

Καρκίνος: Η διέλευση της Σελήνης στον τομέα της οικειότητας τείνει σήμερα να τραβά την προσοχή σε κρυμμένες τάσεις και σημεία της ζωής σου. Μια άλλη επιρροή σήμερα στο παιχνίδι, αυτή της ευθυγράμμισης του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ενθαρρύνει τη φαντασία και προωθεί την απελευθέρωση της έντασης και της δυσαρέσκειας ή την αγκαλιά της συμπόνιας.

Η μέρα στα εργασιακά είναι λίγο κουραστική όμως και αποδοτική. Ασχολήσου λίγο σοβαρά με τα προβλήματα ή την ψυχολογία του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία ανεβάζει τη διάθεσή σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις