Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας και σε προκαλεί να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Η επιθυμία σου για συντροφικότητα ή ανατροφοδότηση αυξάνεται.

Ο Ερμής μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή του στον 6ο ηλιακό σου οίκο και είναι μια εξαιρετική περίοδος για προσοχή στη λεπτομέρεια και οργάνωση της εργασίας και των ρουτινών σου. Η μέρα είναι καλή για ερωτικές εξομολογήσεις σε κάθε περίπτωση.

Ταύρος: Ο Ερμής μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή του στον τομέα της χαράς σου και τις επόμενες εβδομάδες ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τη δημιουργική έκφραση, την τεχνική πλευρά των έργων ή της τέχνης, καθώς και για χειροτεχνίες ή χόμπι.

Το κλίμα στα εργασιακά είναι θετικό και μπορείς να μοιραστείς απόψεις και ιδέες. Η βελτίωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου είναι μια εύκολη υπόθεση. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε νέες γνωριμίες και πέρνα καλά.

Δίδυμοι: Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν μια θετική, ισορροπημένη προσέγγιση στη ζωή σου και απολαμβάνεις περισσότερο αυτό που κάνεις και μαθαίνεις. Ο Ερμής μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή του στον ηλιακό 4ο οίκο σου και αυτό το διάστημα σκέφτεσαι περισσότερο την οικογένεια.

Η πορεία ή η εξέλιξη των εργασιακών σου είναι ικανοποιητική. Μπορείς να καταφέρεις μια ανανέωση στη σχέση με τον αγαπημένο σου αρκεί να το θέλεις πραγματικά. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι αναμενόμενη.

Καρκίνος: Μέχρι τις 30 του μήνα ο Ερμής μεταβαίνει στον τομέα της επικοινωνίας σου και είσαι σε τέλεια κατάσταση για να μάθεις νέα πράγματα και να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου. Ο Ερμής εδώ αναδεικνύει την επιθυμία σου να μιλήσεις, να μοιραστείς και να μάθεις.

Επειδή ο Ερμής κυβερνά τον τομέα του απορρήτου σου, είναι επίσης μια καλή στιγμή που μπορείς να εκφραστείς με μυστικά ή ιδιωτικά θέματα πιο εύκολα. Αν νιώσεις λίγο νευρική στα εργασιακά επιδίωξε μικρά διαλείμματα. Σε κοινωνικές δραστηριότητες συμπεριέλαβε τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής κι αυτό φέρνει ευκαιρίες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις