Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ακόμα κι αν ο Ερμής ξεκινά αύριο την ανάδρομη πορεία του είσαι σε μια αξιοπρεπή θέση να επικοινωνήσεις σήμερα. Υπάρχει έντονα η αίσθηση ότι το να προσεγγίσεις τους άλλους είναι ικανοποιητικό και μπορεί να σε βοηθήσει να προχωρήσεις.

Η περιέργειά σου σε τραβάει σε νέες εμπειρίες και σε κάνει να ενδιαφερθείς ενεργά για νέα μάθηση. Ωστόσο είναι προτιμότερο να μην πιέσεις σήμερα καταστάσεις καθώς και τον εαυτό σου. Η συναισθηματική σου ζωή με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων έχει ενδιαφέρον.

Ταύρος: Είναι καιρός να γειωθείς τώρα που η Σελήνη έφυγε από το ζώδιό σου και επισκέπτεται τον τομέα των πόρων σου. Ενώ μπορεί να συνεχίσεις να επικεντρώνεσαι στις συναισθηματικές σου ανάγκες, είσαι πιο υπομονετική και πρόθυμη να επικεντρωθείς στην οικοδόμηση.

Αυτή η νοοτροπία σου επιτρέπει να δεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα. Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος αύριο και μπορεί να στραφείς στο παρελθόν για απαντήσεις ή να επανεξετάσεις παλιά προβλήματα μέσα από μια άλλη οπτική γωνία τις επόμενες εβδομάδες.

Δίδυμοι: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου όλη μέρα αναζητάς κανάλια και τρόπους για να εκφραστείς. Ακόμα και με τον Ερμή να προετοιμάζει την ανάδρομη πορεία του, οι συζητήσεις σήμερα είναι εμπνευσμένες.

Επίσης είναι πιθανό να αισθανθείς συνδεδεμένη και αφοσιωμένη ή να λαχταράς τη συμμετοχή. Είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις ανεκπλήρωτες ανάγκες και συναισθήματα που πρόσφατα απομόνωσες. Συναισθηματικά και ερωτικά προετοιμάσου για επιστροφές ή αναζητήσεις του παρελθόντος.

Καρκίνος: Είναι πιθανό σήμερα να απολαύσεις λίγο χρόνο έξω από τα συνηθισμένα, με διαφορετικές και πιο προσωπικές δραστηριότητες και με τη Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής νιώθεις την ανάγκη για χώρο, για επεξεργασία, θεραπεία και εξάλειψη.

Με τον Ερμή να προετοιμάζει την ανάδρομη πορεία του είναι καλύτερο να επεξεργάζεσαι έργα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη παρά να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Προσπάθησε να μην εμποδίσεις την εξέλιξή σου με μια παρορμητική κίνηση. Μην πιέσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει συναισθηματικά με αψυχολόγητες κινήσεις και ενέργειες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις