Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Έχεις την τάση να αναζητάς περισσότερη αναψυχή με τη Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα, να συνδέεται καλά με τον Ερμή και την Αφροδίτη. Είσαι πιο δημιουργική και άνετη όταν εκφράζεσαι και αυτό σε κάνει πιο δημοφιλή στα εργασιακά.

Οι ενέργειες σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες πιθανά να φέρουν ένα πρόσωπο από το παρελθόν ξανά στη ζωή σου. Έχεις τη διάθεση με τον διάλογο να βελτιώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου.

Ταύρος: Μπορεί να αποτελεί κίνητρο να έχεις έναν στόχο σήμερα στο μυαλό σου, καθώς αναζητάς την τάξη και μια κατεύθυνση. Υπάρχουν καταστάσεις που σε ενθαρρύνουν να ωριμάσεις, να μεγαλώσεις και να βελτιωθείς.

Το να αναλύσεις ένα θέμα μπορεί να σε οδηγήσει να ανακαλύψεις κάτι που είχε χαθεί προηγουμένως. Σήμερα και τις επόμενες λίγες μέρες οι ενέργειες μπορεί να φέρουν ένα μήνυμα από κάποιον από το παρελθόν. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά.

Δίδυμοι: Νιώθεις αρκετά σίγουρη και άνετη σήμερα καθώς εκπέμπεις θετική ενέργεια. Εκφράζεις ευκολότερα ιδέες και συναισθήματα. Η αίσθηση κοινών αξιών ή και σεβασμού στα εργασιακά εξυπηρετούν τα σχέδια και τις στρατηγικές σου.

Απόλαυσε την ομαλή ροή στη σχέση με τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σε ακολουθεί και θα πρέπει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

Καρκίνος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 8ο οίκο σου και η ανάγκη σου να παρατηρείς και να προβληματίζεσαι έρχεται στο επίκεντρο. Νιώθεις πιο άνετη με τον εσωτερικό εαυτό σου κι αυτό εκπέμπεται.

Με τη Σελήνη επίσης να εναρμονίζεται με τον Ερμή μπορεί να φτάσεις σε ένα όμορφο σημείο κατανόησης του παρελθόντος ή των βαθύτερων συναισθημάτων σου. Η αποκατάσταση της ισορροπίας στα εργασιακά σε γεμίζει ενέργεια. Η συναισθηματική σου ζωή σταθεροποιείται και πλέον ξέρεις τι θέλεις και πως να το κατακτήσεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις