Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Βρίσκεσαι σε μια σημαντική στιγμή για να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου ιδιαίτερα σε ότι αφορά στις σχέσεις σου. Η επιπλέον προσοχή που έχεις δώσει στους άλλους σε κάνει να παραμελείς τον εαυτό σου. Οι αντιδράσεις συνεργατών μπορεί να σε αιφνιδιάσουν. Αν υπάρχουν κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση με τον αγαπημένο σου καλύτερα να τα συζητήσεις μαζί του ήρεμα και ώριμα. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπλέκεις σε καταστάσεις που μπορεί να σε πληγώσουν.

Ταύρος: Αρκετά πιεστική προβλέπεται η μέρα σου, όμως το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε ωθεί στο να οργανωθείς και να τρέξεις με γρηγορότερες ταχύτητες. Είσαι επιρρεπής στα εργασιακά λάθη για αυτό προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρορμητικότητά σου. Η αυστηρή και απόλυτη κριτική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου δημιουργεί προβλήματα και ίσως ένταση. Εσύ που είσαι μόνη, επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στον βαθύτερο εαυτό και τις ανάγκες σου.

Δίδυμοι: Νωρίς σήμερα το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα φόβου και αβεβαιότητας. Προσπάθησε να μην αφήσεις αυτά τα συναισθήματα να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου, κυρίως στον εργασιακό χώρο σου. Απόλαυσε το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και ετοίμασέ του μια έκπληξη. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου εύκολα μπορεί να σε παρασύρει σε λανθασμένους έρωτες.

Καρκίνος: Με το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα νωρίς σήμερα το πρωί μπορεί να νιώσεις μια εσωτερική ένταση. Είτε είσαι εσύ που προσπαθείς να ελέγξεις μια κατάσταση, είτε ένας συνεργάτης προσπαθεί να σε ελέγξει, το βασικό πρόβλημα είναι ο φόβος της αλλαγής. Με αυτήν τη διέλευση μπορεί να σκέφτεσαι ακραία. Συναισθηματικά ξεσπάσματα απόφυγέ τα απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις συνεχίζουν να σε κρατούν δέσμιά τους.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις