Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη !6 Ιανουαρίου 2020. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Είναι μια ισχυρή στιγμή να αναγνωρίσεις τη δύναμη των σχέσεών σου ή να συνδεθείς με άλλους, οι οποίοι θα σου δώσουν μια διαφορετική προοπτική στη ζωή σου. Είναι επίσης μια υπέροχη περίοδος για να αισθανθείς περισσότερη δύναμη μέσω των συνδέσεών σου με τους άλλους, κυρίως στα εργασιακά. Ο Ερμής εισέρχεται στον κοινωνικό σου τομέα όπου και θα παραμείνει έως τις 3/2, παρουσιάζοντας έναν καλό χρόνο για να τις ιδέες και τις εμπειρίες σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να αποκτήσει μια άλλη πνοή ρομαντισμού, ασφάλειας και ερωτισμού. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να διεκδικήσεις δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις.

Ταύρος: Η Σελήνη σήμερα φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στην εργασία και την υγεία σου, καθώς και ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάσει τον τομέα της φήμης και της καριέρας σου μέχρι και τις 3/2. Αυτό το διάστημα θα επικοινωνείς με μεγαλύτερη σαφήνεια και θα θέσεις σε εφαρμογή μακροπρόθεσμες στρατηγικές που θα σου εξασφαλίσουν την επιτυχία. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και πάρε πρωτοβουλίες. Αιφνιδίασέ τον με τον ερωτισμό και το πάθος που σε διακατέχει. Εσύ που είσαι μόνη, κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί όμως πρώτα θα πρέπει να πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου.

Δίδυμοι: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου περνά στο ζώδιο του Υδροχόου όπου και θα παραμείνεις έως τις 3/2. Αυτήν την περίοδο μπορείς να διευρύνεις τις γνώσεις σου και τους στόχους σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε οι αλλαγές που θα θέσεις σε εφαρμογή να αποδώσουν τα καλύτερα. Η αισιοδοξία σου επανέρχεται κι αυτό θα βοηθήσει και θα ευνοήσει τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την πλανητική εύνοια και κινήσου δυναμικά προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις