Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σε προδιαθέτει να δώσεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν και να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες. Θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια προκειμένου να συγκεντρωθείς στα εργασιακά. Απόφυγε λάθη και μην δίνεις δικαιώματα αμφισβήτησης. Μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου αρκεί να τον συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια συναρπαστική γνωριμία έρχεται για να σου ταράξει τα νερά.

Ταύρος: Ενώ η Σελήνη επηρεάζει τον τομέα της δημιουργικότητάς σου, μερικά σημάδια δείχνουν μια υποκείμενη ένταση την οποία θα πρέπει να προσπαθήσεις να αποφύγεις. Οι επόμενες μέρες θα είναι λιγότερο τεταμένες ιδιαίτερα σε στενές σχέσεις σου. Η σταθεροποίηση στα εργασιακά καθώς και θέματα που σχετίζονται με σπουδές, διαφήμιση ή ταξιδιωτικά σχέδια ευνοούνται. Απόλαυσε το πάθος και τον έρωτα απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και άδειασε το μυαλό σου από περίπλοκες σκέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, η ενισχυμένη γοητεία σου μαγεύει τους πάντες -πόσω μάλλον το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι: Ενώ η Σελήνη στον οικιακό και οικογενειακό σου τομέα σου δημιουργεί την ανάγκη αποτοξίνωσης και χαλάρωσης, μπορεί να υπάρξουν στιγμές που δεν ξέρεις πως πρέπει να διαχειριστείς τις καταστάσεις και το χρόνο. Η μετριοπάθεια είναι το κλειδί στα εργασιακά. Κράτα χαμηλούς τόνους και μην βιάζεσαι να κάνεις πράγματα ή να πάρεις αποφάσεις. Κοινές ευχάριστες δραστηριότητες απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τη μονοτονία. Εσύ που είσαι μόνη, η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή να ζητήσεις συγγνώμη για τα λάθη σου αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις