Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η Αφροδίτη μετακόμισε χθες στον τομέα της οικειότητάς σου και ο Ερμής κάνει σήμερα το ίδιο. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες θα συλλέγεις κάθε είδους πληροφορία που σου είναι χρήσιμη και θα σου είναι πιο εύκολο να διαβάζεις πίσω από τις γραμμές.

Φέρνεις περισσότερη λογική και αντικειμενικότητα σε θέματα που είναι ευαίσθητα ή οικεία. Μαζί αυτές οι διελεύσεις δίνουν περισσότερη εστίαση στον εσωτερικό κόσμο και τις στενές σχέσεις σου. Η πραγματοποίηση βαθύτερων αλλαγών που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεις τη ζωή σου μπορεί να είναι ισχυρή.

Δίδυμοι: Οι ενέργειες του σήμερα είναι καλές για να κατανοήσεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου λίγο πιο ξεκάθαρα. Ήρεμες δραστηριότητες και έργα που επικεντρώνονται στην οικοδόμηση και την ανάπτυξη φαίνεται να αποδίδουν καλύτερα αυτήν τη στιγμή. Επίσης σήμερα ο Ερμής μετακινείται στο απέναντί σου ζώδιο μέχρι τις 6/12.

Επωφελήσου για να σκεφτείς προβληματικές περιοχές κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Μπορεί να προσεγγίσεις κάποιον που σε τονώνει πνευματικά ή να κάνεις πιο συχνές συζητήσεις με άλλους. Οι συνεργασίες, οι διαπραγματεύσεις, ο συμβιβασμός και η ισορροπία είναι τα μεγαλύτερα θέματα στη ζωή σου ειδικά με την Αφροδίτη στον ίδιο τομέα.

Καρκίνος: Ο Ερμής κινείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα και σε προδιαθέτει να δίνεις περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες, καθώς και το να λύνεις προβλήματα. Μέχρι τις 6/12 μπορείς να μάθεις πολλά και να μιλήσεις για προβλήματα εργασίας ή και υγείας.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν την περίοδο για να διευθετήσεις τις σημαντικές λεπτομέρειες της καθημερινότητας. Βρες πρακτικούς τρόπους για να βελτιώσεις τις συνήθειές σου, αλλά φρόντισε να εξισορροπήσεις τη δουλειά με την ξεκούραση. Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για αυτοέκφραση, επικοινωνία, δικτύωση και φιλία.

Λέων: Από σήμερα και έως τις 6/12 ο Ερμής διέρχεται στον ηλιακό 5ο οίκο σου. Η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη από χθες σε αυτήν την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη και μαζί αυτοί οι δυο πλανήτες σου δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσεις μια πιο ομαλή και φυσική ροή επικοινωνίας στη ζωή σου.

Οι ιδέες σου γίνονται δεκτές και οι άλλοι θαυμάζουν την εξυπνάδα σου. Αναζητάς διασκεδαστικές μορφές πνευματικής διέγερσης και μπορεί να ελκύεσαι από άτομα που είναι συμβατά μαζί σου νοητικά. Σήμερα είσαι σε καλή κατάσταση για να αξιολογήσεις τους πόρους, τα χρήματα και τις δυνατότητές σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις