Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα καλές για την ανασυγκρότηση των δυνάμεών σου, για να κάνεις βελτιώσεις ή να αποκτήσεις μια νέα εικόνα. Είσαι πιο πειθαρχημένη από ότι συνήθως οπότε εκμεταλλεύσου τη μέρα στο έπακρο. Υποστήριξη υπάρχει στα εργασιακά, πιθανά από μια ασυνήθιστη ή άγνωστη πηγή.

Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει. Εσύ που είσαι μόνη, αστρολογικά διανύεις μια περίοδο ευκαιριών παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν.

Ταύρος: Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για μάθηση και θα έχει ενδιαφέρουσες αλληλεπιδράσεις. Επίσης είναι μια καλή μέρα για να βρεις κίνητρα, ιδέες και χρήσιμες πληροφορίες.

Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα με την εναρμόνισή της με τη Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτική και μπορείς να προσεγγίσεις τους πάντες τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο.

Δίδυμοι: Αργότερα σήμερα η Σελήνη κινείται προς το δικό σου ζώδιο και αρχίζεις να αναζητάς μια ισχυρότερη σύνδεση με τον κόσμο γύρω σου. Επίσης μια διέλευση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα υποδηλώνει την απόκτηση υποστήριξης και έτσι μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου, αλλά και να αυξήσεις τις προσωπικές πεποιθήσεις σου.

Δείξε ωριμότητα και σοβαρότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σήμερα θέλεις να απολαύσεις προσωπικές στιγμές.

Καρκίνος: Οι σημερινές ενέργειες υποστηρίζουν τη σύνδεση και την ανταλλαγή ιδεών. Αργότερα η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και αισθάνεσαι ισχυρότερη την ανάγκη για ξεκούραση. Η ανάπτυξη στρατηγικών στα εργασιακά είναι προτιμότερη, καθώς δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για τολμηρές κινήσεις και αποφάσεις.

Ανανέωσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου χρησιμοποιώντας τη φαντασία σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να δώσεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Η μέρα πάντως διαθέτει φλερτ και νέες γνωριμίες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις