Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Το πρώτο μισό της ημέρας είναι ιδανικό για αποτοξίνωση, ξεκούραση και προβληματισμό. Είναι η στιγμή να αφήσεις το μυαλό σου να φανταστεί και να ονειρευτεί.

Λαμβάνεις περισσότερες πληροφορίες από ότι συνήθως μέσω της παρατήρησης και με τις σημερινές διελεύσεις βλέπεις τις ιδέες και τις αλληλεπιδράσεις με διαφορετικό τρόπο, ίσως με λίγη περισσότερη συμπόνια και κατανόηση. Η σκέψη σου είναι δημιουργική ιδιαίτερα με παρελθοντικά θέματα. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις.

Ταύρος: Οι ενέργειες σήμερα είναι καλές για νέες ιδέες και οράματα που σχετίζονται ιδιαίτερα με συνεργασίες, φίλους και μελλοντικούς στόχους ευτυχίας.

Η διαίσθησή σου είναι έντονη. Μια νέα συμφωνία ή η κατανόηση προς τον σύντροφο ή ένα φίλο σου μπορεί να τονώσει τρομερά τη διάθεσή σου. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι: Με τις σημερινές διελεύσεις βασίζεσαι στη διαίσθησή σου για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα σου. Φαντασία και αυξημένη ενέργεια στα εργασιακά σε βοηθά να προωθήσεις ή να αναγνωρίσεις καλύτερα τους στόχους σου. Μια σύνδεση Ερμή – Ποσειδώνα ευνοεί μια ήπια προσέγγιση στον κόσμο αφήνοντας τις συζητήσεις να κυλήσουν ομαλά και να τις ακούς γενναιόδωρα.

Ο ερωτικός σύντροφος σου διατίθεται να σε ακούσει και να σε στηρίξει. Εάν είσαι μόνη, άσε τη διαίσθηση σου να σε οδηγήσει στη σωστή αγκαλιά.

Καρκίνος: Σήμερα μπορεί να είναι μια εμπνευσμένη στιγμή για να προσεγγίσεις ή να μοιραστείς ανεπίσημα τη δουλειά και τις ιδέες σου, να εκφράσεις τις απόψεις, τις πεποιθήσεις και τα όνειρά σου.

Η διαίσθησή σου μπορεί να σε εξυπηρετήσει με τον Ερμή στον δημιουργικό σου τομέα να εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα. Επίτρεψε στον εαυτό σου λίγη ελευθερία για να ονειρευτεί, να φανταστεί και να δημιουργήσει. Οι ρομαντικές ευαισθησίες σου είναι έντονες κι αυτό ενισχύει την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και κυρίως πάτα τα πόδια σου στη γη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις