Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Με τη Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος να συνεχίζεται στο πρώτο μισό της ημέρας είναι πιο πιθανό να βρίσκεσαι στο προσκήνιο και ίσως να είσαι και ιδιαίτερα απαιτητική με τον εαυτό σου και τους άλλους. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται υπό αμφισβήτηση οι σχέσεις μπορεί να υποφέρουν από γκρίνια. Τουλάχιστον προσπάθησε να το αποφύγεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, άσε τα παράπονα και κοίτα να αλλάξεις νοοτροπία.

Ταύρος: Το φεγγάρι συνεχίζει τη διέλευσή του στον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας τουλάχιστον για το πρώτο μισό της ημέρας, δημιουργώντας σου την ανάγκη για απόλαυση, μάθηση και εξερεύνηση. Μπορεί να δεις το μειονέκτημα μιας συνεργασίας, καθώς και να σου δημιουργηθεί μια ανησυχία γύρω από τα οικονομικά. Μια προσωπική αναποφασιστικότητα ως προς το μέλλον της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου σε απομακρύνει από κοντά του. Εσύ που είσαι μόνη, οδήγησε το μυαλό σου σε αισιόδοξες σκέψεις.

Δίδυμοι: Ενώ μπορεί να υπάρξει μια τάση να βγάζεις συμπεράσματα είναι πιθανό όσο περνούν οι ώρες της μέρας να γίνονται σταθερότερα. Μπορεί να είσαι λιγότερο υπομονετική με κάποια ασήμαντα ή επιφανειακά θέματα. Το να συνεργαστείς με τους άλλους δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, για αυτό προτίμησε να βασιστείς στις δικές σου δυνάμεις. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στα θετικά της σχέσης με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, τηλέφωνα και ειδήσεις μπερδεύουν το φλερτ με τη φιλία.

Καρκίνος: Επωφελήσου σήμερα από τη δυνατότητα να βλέπεις από μια άλλη οπτική γωνία τις καταστάσεις και τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Η μέρα φαίνεται να τραβάει περισσότερη προσοχή στις αντιθέσεις της ζωής σου, συμπεριλαμβανομένων των ποικίλων αναγκών σου και προσεγγίσεων σε διαφορετικά τμήματα. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της συνεργασίας και σε ενδιαφέρει περισσότερο να φτάσεις στη ρίζα ενός προβλήματος. Μπορεί επίσης να νιώσεις κάποιες ανησυχίες σχετικά με την ευχαρίστηση ή την εκπλήρωση επιθυμιών δικών σου ανθρώπων. Βάλε σε προτεραιότητα αυτές του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και μην αμελείς τη φυσική σου κατάσταση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις