Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Με τον Άρη απέναντι από τον Ποσειδώνα κάποια πράγματα βρίσκονται στον αέρα και σε κρατούν σε αδιέξοδο. Πρόσεξε να μην εξαντλήσεις τον εαυτό σου και φυσικά την αναβλητικότητα σου.

Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για πνευματικές και ευφάνταστες δραστηριότητες και εργασίες προκειμένου να χαλαρώσεις. Αποκαλύψεις και απογοητεύσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου μην τις επεκτείνεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην διεκδικείς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με λάθος τρόπους.

Ταύρος: Με τον Άρη στον 5ο ηλιακό σου οίκο υπάρχουν πιθανότητες να ασχοληθείς περισσότερο με τα χόμπι σου, τα προσωπικά ενδιαφέροντα σου και ενδεχομένως με μια σχέση σου. Σήμερα μπορεί να παλέψεις με τις προσδοκίες, να αντιμετωπίσεις τον μειωμένο ενθουσιασμό ή κάποια σύγχυση ή αβεβαιότητα στην κοινωνική σου ζωή.

Ο Άρης βρίσκεται απέναντι από τον Ποσειδώνα και κάτι αισθάνεσαι πως σου αποστραγγίζει την ενέργεια. Απόφυγε τα ξεσπάσματα απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που φλερτάρεις και μην εκτίθεσαι.

Δίδυμοι: Με τον Άρη απέναντι από τον Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να νιώσεις πως δεν έχεις έμπνευση, να νιώσεις αναποφάσιστη και λίγο έξω από τα νερά σου. Είναι προσωρινό για αυτό και δεν θα πρέπει να απογοητεύεσαι.

Στόχος σου θα πρέπει να είναι να βρεις υγιείς τρόπους ξεκούρασης, ανανέωσης της σκέψης και του πνεύματος αλλά ταυτόχρονα να μην αμελήσεις τις πρακτικές υποθέσεις σου. Μην λες πράγματα στον αγαπημένο σου που θα μετανιώσεις ή τον πληγώνουν. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδικείς με λάθος τρόπο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος: Η σημερινή αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα σου υπενθυμίζει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στη δημιουργική και ευφάνταστη πλευρά των σχεδίων σου. Δεν είναι η ώρα να αγνοήσεις τις ανάγκες σου για έμπνευση και κίνητρα.

Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσεις μια σύγχυση στην επικοινωνία σου στα εργασιακά. Δείξε υπευθυνότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην λες πράγματα που δεν πιστεύεις στον αγαπημένο σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις