Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι ανασφάλειες που σχετίζονται με τη δικτύωση ή την κοινωνική σου ζωή μπορεί σήμερα να έρθουν στην επιφάνεια. Το φεγγάρι όλη τη μέρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου σε βοηθά να σταθεροποιήσεις και να στρέψεις την προσοχή σου στις πρακτικές υποθέσεις σου. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται σήμερα με τον Ουρανό και μετά με τον Άρη και είναι καλή ιδέα για να δώσεις χρόνο και χώρο όχι μόνο στον εαυτό σου, αλλά και στους άλλους -κυρίως στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και μην παρασύρεσαι σε λάθη που μπορεί να σε πληγώσουν ή να σε εκθέσουν.

Ταύρος: Οι αποφάσεις που λαμβάνονται από τους άλλους φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με τα σχέδιά σου. Ωστόσο ακτινοβολείς θετική ενέργεια κι αυτό λειτουργεί βοηθητικά για τα επαγγελματικά σου. Η Σελήνη στο ζώδιό σου ευθυγραμμίζεται με τον Άρη και τον Ουρανό και τείνεις να ακολουθείς το δικό σου τρόπο και τακτική. Εάν επιτρέπεται λίγο προσωπικός χρόνος στη σχέση με τον αγαπημένο σου θα μπορέσεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να προστατεύσεις τον εαυτό σου από πειρασμούς – παγίδες.

Δίδυμοι: Μπορεί να υπάρχει μια διαφορά απόψεων με τους άλλους κι αυτό να φέρει τις ανασφάλειές σου στην επιφάνεια, κυρίως με τον Ερμή σε μια μικρή πρόκληση με το Χείρωνα. Απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων εάν είναι δυνατόν έως ότου τουλάχιστον εμπιστευτείς ξανά τον εαυτό σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 12ο ηλιακό σου οίκο σηματοδοτώντας την ανάγκη να αποκαταστήσεις την ενέργειά σου, να μείνεις λίγο πίσω μέχρι να συνέλθεις. Φρόντισε τα συναισθήματα του αγαπημένου σου και δείξε του τρυφερότητα. Εσύ που είσαι μόνη, αφουγκράσου τις πραγματικές σου ανάγκες.

Καρκίνος: Είναι μια καλή ιδέα να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου σήμερα. Μπορεί να υπάρχει ευαισθησία σε ζητήματα που επηρεάζουν την ιδιωτική σου ζωή. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των ονείρων, των σχεδίων, των επιθυμιών και των φίλων σου παρακινώντας σε να συνδεθείς με τους στόχους της ευτυχίας σου ή με τους άλλους. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου και άκουσέ τον. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκαλίζεις το παρελθόν για απαντήσεις που δεν θα πάρεις από κανέναν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις