Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Ήλιος κινείται στον 8ο ηλιακό σου οίκο παρακινώντας σε να δώσεις προσοχή σε εκείνα τα πράγματα που είναι κρυμμένα: τα ιδιωτικά, τις βαθύτερες επιθυμίες σου, καθώς και στη δυναμική ανταλλαγής και ισχύος σε στενές σχέσεις. Η αβεβαιότητα σχετικά με το εισόδημα ή την ασφάλεια σου δημιουργεί άγχος. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους στα εργασιακά και δείξε συνέπεια. Πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και πλέον ξέρεις ακριβώς τι χρειάζεσαι.

Ταύρος: Η μέρα φέρνει ένα νέο ηλιακό κύκλο που φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σου ή την ανάγκη σου για ασφάλεια και ισορροπία. Αυτό το διάστημα θα υπάρξουν σημαντικές ανακαλύψεις, διαπραγματεύσεις και δράσεις σχέσεων. Καλό θα ήταν σήμερα να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στις ήδη υπάρχουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Εκπλήρωσε τα όσα έχεις υποσχεθεί στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η προσκόλλησή σου στο παρελθόν σε κάνει να χάνεις ευκαιρίες.

Δίδυμοι: Ο Ήλιος κινείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου όπου θα παραμείνει έως τις 21/11. Η υπερηφάνεια και η ενέργειά σου ανεβαίνει στα εργασιακά κι έτσι προχωράς προς την υλοποίηση ενός σχεδίου που θα σου εξασφαλίσει την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Ο ερωτικός σύντροφός σου μπορεί να σε αποφορτίσει από την ένταση της ημέρας. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις αρκετή αυτοπεποίθηση για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις