Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα της χαράς και της ευχαρίστησής σου και εσύ αναζητάς τονωτικές και αναζωογονητικές δραστηριότητες. Το τετράγωνο Ουρανού – Κρόνου είναι η τελική από τρεις όψεις που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο.

Οι εντάσεις που σχετίζονται με τη μετατόπιση πηγών χρημάτων ή μια αλλαγή στάσης απέναντι στα προσωπικά υπάρχοντα, πιθανότατα να σου δημιουργήσουν επιπλέον άγχος. Απόφυγε ή έλεγξε τις αρνητικές σκέψεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

Ταύρος: Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, της ασφάλειας και της προσωπικής σου ζωής. Αναζητάς λίγη άνεση και χώρο για να επικεντρωθείς.

Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες και η τετράγωνη όψη του Κρόνου – Ουρανού είναι η τελευταία από τις τρεις από τις αρχές του έτους, κάνουν λίγο δύσκολη την ενσωμάτωση των αναγκών σου για σταθερότητα και ταυτόχρονα ανεξαρτησία. Είναι καιρός ωστόσο να απελευθερωθείς από ξεπερασμένες συνήθειες και να χτίσεις νέες και πιο υγιεινές.

Δίδυμοι: Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου κεντρίζοντας την περιέργειά σου. Μπορεί να αισθανθείς λίγο στην μπρίζα ωστόσο με τον Κρόνο και τον Ουρανό να σχηματίζουν ένα τετράγωνο, παλεύεις να αφήσεις το παρελθόν ή τα μακροχρόνια προβλήματα πίσω σου.

Όσο απλοποιείς τα πράγματα τόσο μειώνεις το άγχος. Χρησιμοποιείς επίσης καλά τις ευαισθησίες σου βοηθώντας και κατανοώντας τους άλλους αντί να επιτρέπεις στις ανασφάλειές σου να σε επιβραδύνουν.

Καρκίνος: Μπορεί να αναδυθούν έντονα συναισθήματα που θα σε παρακινήσουν να κυνηγήσεις με σιγουριά τα ενδιαφέροντά σου. Η πρόσφατη στροφή του Χείρωνα σε ενθαρρύνει να δουλέψεις με τις ανασφάλειές σου σχετικά με την πορεία ή την κατεύθυνση στη ζωή σου, αντί να επιτρέψεις να σε περιορίσουν.

Ωστόσο οι ενέργειες της ημέρας τείνουν να διεγείρουν την επαναστατικότητα. Μια όψη Κρόνου – Ουρανού επηρεάζει την ημέρα και βλέπεις την κοινωνική σου ζωή σε αντίθεση με τον εσωτερικό κόσμο ή την οικεία ζωή σου. Ένα μέρος σου πειραματίζεται και με ένα άλλο θέλεις να εστιάσεις σε ένα συγκεκριμένο έργο. Καιρός ωστόσο να αφήσεις κακές συνήθειες πίσω και να τις κάνεις παρελθόν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις