Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η εστίασή σου σήμερα είναι περισσότερο στις λεπτομέρειες των υποθέσεών σου κι έτσι μπορείς να εντοπίσεις τα λάθη. Μπορεί να υπάρξει μια υποστηρικτική συνομιλία στα εργασιακά ή μια συμβουλή που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου. Η εναρμόνιση με την οικογένεια και η ικανότητά σου να επικοινωνήσεις σωστά με τα μέλη της αλλά και τον ερωτικό σύντροφό σου σε απαλλάσσει από τυχόν τύψεις και ενοχές απέναντί τους. Εσύ που είσαι μόνη, πολλοί είναι οι πειρασμοί και οι προσφορές γύρω σου αυτό το διάστημα.

Ταύρος: Η Σελήνη περνά στον τομέα της αναψυχής και της χαράς σου, για αυτό και η διάθεσή σου είναι σήμερα έως και εορταστική. Ενθαρρυντικές και υποστηρικτικές είναι οι αλληλεπιδράσεις σου στα εργασιακά. Η συντηρητική στάση πολλές φορές απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου δημιουργεί άνευ λόγου αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ένας πρώην πιθανά να κάνει την επανεμφάνιση του και να σου δημιουργήσει ταραχή.

Δίδυμοι: Σήμερα φαίνεται το μυαλό σου να είναι πιο επινοητικό από κάθε άλλη φορά, για αυτό δώσε έμφαση στις προβληματικές περιοχές της ζωής σου. Η Σελήνη στην Παρθένο σε κάνει πιο οργανωτική και παραγωγική στα εργασιακά. Μερικές φορές η συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου γίνεται ή χαρακτηρίζεται λίγο ανώριμη. Εσύ που είσαι μόνη, μην υποκύπτεις στα συναισθήματα ανασφάλειας.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις