Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ενώ μπορεί να ξεκινήσεις τη μέρα θέλοντας να διατηρήσεις ένα χαμηλό προφίλ, η μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο σου σε βγάζει από το καβούκι σου. Σήμερα ξεκινά η πρώτη υπόδειξη για ένα νέο θέμα του Πλούτωνα στη ζωή σου. Αν και πρόκειται μόνο για μια κρυφή προεπισκόπηση μιας διέλευσης που θα παραμείνει για πολλά χρόνια, θα δεις κάποιες προκαταρκτικές αλλαγές μέχρι τις 11/6.

Η καριέρα, τα επαγγελματικά θέματα και η δημόσια ζωή αρχίζουν να μεταμορφώνονται, απαιτώντας βαθιές και θεμελιώδεις αλλαγές. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποίησε αυτόν τον κύκλο ως πρόκληση για βελτίωση σε αυτούς του τομείς. Οι φιλοδοξίες σου είναι πιο έντονες και μπορεί να αντιμετωπίσεις άτομα που σε ζηλεύουν και που βρίσκουν λάθη σε αυτά που κάνεις.

Δίδυμοι: Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 12ο οίκο σου είναι η στιγμή να αναζητήσεις στιγμές ησυχίας, ίσως και λίγη απομόνωση για να αναζωογονηθείς συναισθηματικά. Τώρα ξεκινά ένα νέο θέμα του Πλούτωνα κι αν και πρόκειται μόνο για μια κρυφή προεπισκόπηση μιας μακροχρόνιας διέλευσης, θα δεις κάποιες προκαταρκτικές αλλαγές μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Η προοπτική, οι στάσεις, τα συστήματα πεποιθήσεων και η μάθηση πρόκειται να μεταμορφωθούν.

Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να ενισχύσεις τις εμπειρίες ζωής ή τις σπουδές σου. Η μελέτη νέων ιδεών ή θεμάτων μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου. Ωστόσο κάποιοι φόβοι τείνουν να σχετίζονται με τον δρόμο μπροστά, τα μακροπρόθεσμα σχέδια, τις δεξιότητες, τις γνώσεις και μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις μέσα από την ένταση προκειμένου να φτάσεις στο σημείο που θέλεις.

Καρκίνος: Μπορεί να λειτουργήσεις ως σταθεροποιητική δύναμη για τα άτομα στη ζωή σου αυτήν τη στιγμή -και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους φίλους και συνεργάτες. Σήμερα ξεκινά ένα νέο θέμα του Πλούτωνα. Κατά τη διάρκεια αυτού του μακροπρόθεσμου κύκλου οι βασικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο μοιράζεσαι ή δανείζεσαι χρήματα είναι βοηθητικές.

Η στάση σου απέναντι στις εξαρτήσεις από τους άλλους, στα οικονομικά και την οικειότητα αρχίζει να μεταμορφώνονται. Είναι καιρός να κάνεις ενδυναμωτικές αλλαγές και επιλογές. Η ενασχόληση με τις πιο σκοτεινές ή τις πιο κρυφές πτυχές του εαυτού σου μπορεί να είναι μεταμορφωτική.

Λέων: Οι προτεραιότητες σου ή οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείς σε έργα που πραγματικά έχουν σημασία και να φροντίσεις τις επιχειρήσεις σου. Οι προσπάθειες αναδιάρθρωσης και οργάνωσης μπορούν να αποδώσουν.

Η στάση σου απέναντι σε συνεργασίες, στενές προσωπικές σχέσεις, συμβιβασμούς και σημαντικά άλλα θέματα και καταστάσεις αρχίζουν να μεταμορφώνονται με τη μετακίνηση του Πλούτωνα που μπορεί να είναι μακροχρόνια, όμως μέχρι τις 11/6 μπορεί να δημιουργήσει μια αναταραχή. Στόχος να καταλήξεις σε μια βαθύτερη κατανόηση των αναγκών σου από τις συνεργασίες σου και από τις σχέσεις σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις