Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Δίδυμοι: Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση στον τομέα της συνεργασίας σου, αλλά αργότερα μετακομίζει στον ηλιακό 8ο οίκο σου όπου και θα παραμείνει για περισσότερο από δυο μέρες. Ενώ μπορείς να επικεντρωθείς στην ισορροπία και την αρμονία καθώς η μέρα προχωρά αναζητάς περισσότερη ένταση.

Τα συναισθήματα είναι περίπλοκα αλλά σχετικά εύκολα διοχετεύονται σε ευχάριστες δραστηριότητες. Οι ιδέες και απόψεις σου ενθουσιάζουν και ο ερωτικός σύντροφός σου κρέμεται κυριολεκτικά από τα χείλη σου. Εάν είσαι μόνη, διανύεις ένα διάστημα ευκαιριών.

Καρκίνος: Συνεχίζεις να εστιάζεις στις λεπτομέρειες ή τα καθήκοντά σου αλλά αργότερα και όσο προχωρά η μέρα η κοινωνική σου ζωή σε τραβά περισσότερο.

Με τη μετάβαση της Σελήνης στον τομέα της συνεργασίας σου η τάση είναι να χρειάζεσαι ανατροφοδότηση ή αλληλεπίδραση περισσότερο από το συνηθισμένο. Θετική ενέργεια ρέει σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

Λέων: Συνεχίζεις να συντονίζεσαι με τις ανάγκες αναψυχής, παιχνιδιού και ψυχαγωγίας για ένα μεγάλο μέρος της ημέρας. Ωστόσο η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου αργότερα και η προσοχή σου στρέφεται σε πρακτικές υποθέσεις.

Αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να φροντίσεις τις επιχειρήσεις ή τα εργασιακά θέματα σε επίπεδο λεπτομερειών. Με την προθυμία να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου ανακτάς τις συναισθηματικές σου ισορροπίες.

Παρθένος: Οι ήρεμες δραστηριότητες συνεχίζονται, καθώς η Σελήνη ολοκληρώνει τη διέλευσή της στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Αργότερα περνά στον τομέα της δημιουργικότητας για λίγο περισσότερο από δυο μέρες διεγείροντας την επιθυμία σου να απολαύσεις και να εκφραστείς.

Επίσης είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις μια νέα εικόνα για τα κίνητρα των άλλων, την προσωπική σου ψυχολογία ή ένα οικονομικό θέμα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις