Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι σημερινές μετακινήσεις είναι εξαιρετικές για να καταλήξεις σε πρακτικές λύσεις. Με τον Χείρωνα στο δικό σου ζώδιο απέναντι από την Αφροδίτη μπορεί να αισθανθείς λίγο ευάλωτη και πολύ ανοιχτή.

Με τον Πλούτωνα σε τρίγωνο με τον Ερμή αποκτάς περισσότερη αποφασιστικότητα στο να πετύχεις τους στόχους σου και να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσεις προβλήματα στα εργασιακά και να συμπληρώσεις τα κομμάτια του παζλ που σου λείπουν. Η συναισθηματική σου ζωή έχει και τις ευχάριστες πτυχές της.

Ταύρος: Ορισμένες αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι λίγο ευαίσθητες σήμερα, καθώς μπορεί να μην αισθάνεσαι ότι σε εκτιμούν ή ανησυχείς για αυτό που νιώθεις ότι δεν παίρνεις από τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι.

Νιώθεις ότι πρέπει να προβείς σε αλλαγές στα εργασιακά κυρίως σε υποθέσεις ή επενδύσεις που δεν αποδίδουν. Δείξε περισσότερη κατανόηση στον ερωτικό σύντροφό σου και τις ανάγκες του. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι ακόμα φαίνεται να σε κρατά προσκολλημένη στο παρελθόν.

Δίδυμοι: Υπάρχει κάποια τάση να παίρνεις σήμερα τα πράγματα προσωπικά με την Αφροδίτη απέναντι από τον Χείρωνα. Δώσε προσοχή στα συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια τώρα, αλλά σκέψου πως οι ανασφάλειες μπορούν να μεγεθύνουν προβληματικές περιοχές.

Ωστόσο ο κυβερνήτης σου Ερμής εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα βελτιώνοντας τα κίνητρά σου και ενισχύοντας την ικανότητά σου να εστιάζεις. Νέες εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή είναι ελπιδοφόρες.

Καρκίνος: Θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις μικρά προβλήματα σε θέματα που σχετίζονται με τους άλλους σήμερα. Μπορεί να υπάρχει μια σύγχυση σχετικά με το πού κατευθύνεσαι στα εργασιακά, όμως για αυτό ευθύνονται οι προσωπικοί σου προβληματισμοί.

Είναι όμως πιθανό να βλέπεις πράγματα που δεν ήσουν έτοιμη να δεις στο παρελθόν κι αυτό τελικά να λειτουργήσει υπέρ σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, απελευθερώσου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις