Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 26 Μαϊου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 26 Μαϊου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Οι επιθυμίες σου είναι περίπλοκες σήμερα και είναι καλύτερο να τις αντιμετωπίσεις και να τις λύσεις αντί να τους επιτρέψεις να ελέγχουν τη συμπεριφορά σου.

Είναι πιθανό κάτι που θα προτιμούσες να κρατήσεις κρυφό, να έρθει στο φως. Μπορεί επίσης μια ιστορία να μοιάζει τόσο αληθινή στο μυαλό σου που να επηρεάζει το παρόν σου. Η πεποίθησή σου ότι θέλεις η ζωή σου να είναι απλή μπορεί να σε οδηγήσει σε δυσάρεστα ή άβολα συναισθήματα.

Δίδυμοι: Με μια όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα που επηρεάζει τη μέρα μπορεί να σε οδηγήσει να κρατηθείς σε ένα θέμα που σε παρασύρει μόνο και μόνο επειδή φοβάσαι να το αφήσεις να φύγει.

Η επιθυμία να απολαύσεις τις φιλίες, την κοινωνική σου ζωή ή τα νέα σου έργα είναι έντονη αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να το κάνεις με τις ανησυχίες στο προσκήνιο. Ανάμεικτα συναισθήματα ανακατεύουν λιγάκι τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή.

Καρκίνος: Ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που επηρεάζει το σήμερα μπορεί να παρουσιάσει προσωρινά εμπόδια στις σχέσεις σου. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι με τη διέλευση να προκαλεί λίγη παράνοια ή καχυποψία στις αλληλεπιδράσεις σου.

Αυτά που έχεις θάψει ή αγνοήσει μπορεί να εμφανιστούν με απείθαρχους και απροσδόκητους τρόπους. Οι φιλοδοξίες σου είναι τα κίνητρα και ευχάριστες, αλλά η δυσαρέσκεια από άλλους ή ο φόβος σου να απομακρυνθείς από μια σχέση μπορεί να επηρεάσει τη διασκέδαση και τη διάθεσή σου.

Λέων: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματός σου ενθαρρύνοντας μια αυθόρμητη προσέγγιση. Ωστόσο ένα τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι περίπλοκο. Αυτή η διέλευση μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να ξυπνήσει θαμμένες απογοητεύσεις.

Μπορεί να πυροδοτήσει φόβους που σχετίζονται με την αίσθηση ότι είσαι εκτός ελέγχου. Η επιθυμία να εξερευνήσεις τον κόσμο γύρω σου, να ζήσεις τη ζωή πιο αυθόρμητα και εκφραστικά, να διευρύνεις το μυαλό σου και να απολαύσεις διαφορετικές εμπειρίες είναι έντονη αυτές τις μέρες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις