Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η παρατηρητικότητά σου σήμερα αυξάνεται, καθώς η επιρροή του Ήλιου – Χείρωνα μπορεί να χρησιμεύσει και να φέρει στην επιφάνεια πολύτιμα χαρακτηριστικά σου, να σε εμπνεύσει, να σε βελτιώσει και να σε βοηθήσει να μάθεις. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να διδάξεις, να καθοδηγήσεις και να μάθεις ή να μοιραστείς ιδέες. Μια νέα άποψη για θέματα χρημάτων ή σχέσεις μπορεί να είναι χρήσιμη. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται λίγη φαντασία για να ενισχυθεί. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη κι αυτό αρκεί για να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος: Η Σελήνη αργά σήμερα περνά στο ζώδιο σου και αναζητάς περισσότερη αλληλεπίδραση με τον κόσμο γύρω σου. Μια εύκολη πτυχή του Ήλιου με το Χείρωνα υποδηλώνει την επιθυμία να επεκταθείς, να χτίσεις και να προχωρήσεις μπροστά. Οι ενέργειες είναι ώριμες για καταιγισμό ιδεών στα εργασιακά. Φρόντισε να είσαι τρυφερή με τον ερωτικό σύντροφό σου και όχι επιθετική και επικριτική μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, μια πιθανή επανασύνδεση είναι ένα πολύ υπαρκτό σενάριο.

Δίδυμοι: Είσαι σε εξαιρετική θέση σήμερα για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου, να επιδιορθώσεις δυσκολίες και λάθη, να υποστηρίξεις και να βελτιωθείς. Η διαμετακόμιση Ερμή – Πλούτωνα επηρεάζει επίσης τη μέρα ενθαρρύνοντάς σε να διαχειριστείς την ψυχολογία σου και να την κρατήσεις σε ένα υψηλό επίπεδο. Περισσότερες πληροφορίες φαίνεται να λαμβάνεις στα εργασιακά. Πρόσθεσε χρώμα και σασπένς στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αρχίζεις να κάνεις πάλι όνειρα και να διεκδικείς.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις