Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι σημερινές ενέργειες σε ανεβάζουν ψυχολογικά με την πτυχή Ποσειδώνα να λειτουργεί πίσω από τα παρασκήνια στο ηλιακό σου διάγραμμα και να ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι, τα χρήματα και την ευχαρίστηση. Επίσης σήμερα μπορείς να κάνεις καλές και έξυπνες αγορές. Συναισθηματική ικανοποίηση φαίνεται να σου προσφέρει απλόχερα ο ερωτικός σύντροφός σου. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση σήμερα είναι κατάλληλη η μέρα για να δράσεις.

Ταύρος: Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα σε αρμονία σήμερα, η σύνδεση και η γοητεία σου χτυπούν κόκκινο. Πλησιάζεις και μαγνητίζεις τις καταστάσεις και επιτυχίες χωρίς να καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Επιδίωξε επαγγελματικές συζητήσεις και προώθησε τα σχέδιά σου. Απόλαυσε τη βραδιά στο έπακρο με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια συναρπαστική γνωριμία ή μια προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος σου δίνει χαρά.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη βοηθά στην εναρμόνιση και την ισορροπία σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σου και αυτήν τη στιγμή κινείται στον τομέα των χρημάτων, των αξιών και της άνεσής σου. Λύσεις, αποκαλύψεις και συμπεράσματα έρχονται τόσο ξαφνικά που φαντάζουν μαγικά. Εκφράσου ελεύθερα στον ερωτικό σύντροφό σου χωρίς προκαταλήψεις και πρέπει. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σε απασχολεί και μπορείς να πάρεις μια απόφαση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις