Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 28 Μαϊου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 28 Μαϊου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στρέφοντας την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Μέχρι και τις 5/8 λοιπόν μπορείς να πάρεις τις αποφάσεις σου και να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές που επιδιώκεις. Οι θετικές εξελίξεις στα εργασιακά θέλουν χρόνο για να φανούν για αυτό φρόντισε να είσαι υπομονετική. Προτίμησε να κάνεις τα παράπονά σου στον ερωτικό σύντροφό σου, κρατώντας χαμηλούς τους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σου αναβιώνει.

Ταύρος: Με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου από σήμερα και έως τις 5/8, έχεις τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς εργασιακές συμφωνίες και αλλαγές, πιθανά να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία και γενικότερα να αυξήσεις την κοινωνικότητά σου. Η καλή και δίκαιη συνεργασία θα ευνοήσει τους στόχους στα εργασιακά και θα βελτιώσει το επίπεδο της καθημερινότητάς σου. Καιρός να λύσετε τις όποιες διαφορές με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δίνει και παίρνει αυτό το διάστημα στη ζωή σου.

Δίδυμοι: Σήμερα ο κυβερνήτης σου περνά στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντας τα οικονομικά στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Οι ισορροπίες σου στα εργασιακά σταδιακά επανέρχονται. Απόλαυσε τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου και άσε τη φαντασία σου να οργανώσει την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για σένα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις