Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Τα συναισθήματα αγάπης φαίνεται να κυριαρχούν σήμερα ακόμα κι αν η ικανοποίησή τους δεν είναι εντελώς απλή. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των συνεργασιών σου και οι άλλοι σου δίνουν τροφή για σκέψη. Ενώ σήμερα δεν είσαι τόσο ανεξάρτητη όσο άλλες μέρες, είναι εύκολο να συνδεθείς.

Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο σήμερα μπαίνοντας στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου όπου θα παραμείνει έως τις 23/10. Αυτή η επιρροή μπορεί να φέρει περισσότερη ευχαρίστηση και αρμονία στην καθημερινή σου ζωή.

Δίδυμοι: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και έλκεσαι από πρακτικές ή παραγωγικές δραστηριότητες. Ωστόσο η Αφροδίτη εισέρχεται στον ηλιακό 5ο οίκο σου φέρνοντας γοητεία, ευγένεια, δύναμη έλξης και μεγαλύτερη παρόρμηση για αλληλεπίδραση μέχρι τις 23/10.

Αυτός ο τομέας γραφήματος διέπει την αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα, τον ρομαντισμό, τα παιδιά, την ψυχαγωγία και άλλα κανάλια μέσω των οποίων εκφράζεις την ανάγκη σου για παιχνίδι και ενίσχυση.

Καρκίνος: Αν και είσαι χαρούμενη που δουλεύεις ανεξάρτητα σήμερα είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να κερδίσεις τη συνεργασία αγαπημένων προσώπων. Η Σελήνη διέρχεται στον τομέα της χαράς σου όλη μέρα και αυτή η διέλευση σε βοηθάει να βγεις από το καβούκι σου.

Η Αφροδίτη μετακομίζει στον ηλιακό 4ο οίκο σου σήμερα φέρνοντας περισσότερη τέχνη και αρμονία στην οικογενειακή ζωή και το σπίτι τις επόμενες εβδομάδες. Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη στο περιβάλλον σου κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που διαρκεί έως τις 23/10.

Λέων: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον τομέα της επικοινωνίας σου και θα παραμείνει έως τις 23/10. Κατά τη διάρκεια αυτής της ενισχυτικής διέλευσης η περιέργεια για τους άλλους μπορεί να οδηγήσει σε διασκεδαστικές ανακαλύψεις και πιθανές ευκαιρίες. Οι ιδέες και οι χειρονομίες σου εκτιμώνται και γίνεσαι πιο διπλωματική.

Μπορεί επίσης να ανακαλύψεις το ενδιαφέρον για τις τέχνες ή για ενδιαφέροντες τρόπους επικοινωνίας, μάθησης και κίνησης στο περιβάλλον σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εναρμονιστείς με αδέλφια, γνωστούς και φίλους. Η γοητεία σου επίσης αυξάνεται πολύ.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις