Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι σημερινές μετακινήσεις φαίνεται να οδηγούν σε λανθασμένη κρίση, αλλά είναι καλές για να ενεργοποιήσουν το μυαλό και τις σκέψεις σου. Λάβε υπόψη σου ότι οι εξωπραγματικές προσδοκίες δεν σου κάνουν τη χάρη.

Με την αυτογνωσία μπορείς να ανακαλύψεις τομείς της ζωής σου που χρειάζονται αναβάθμιση ή ιδιαίτερη προσοχή. Η σχέση με τον αγαπημένο σου είναι γεμάτη από πάθος και ρομαντισμό. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία προβλέπεται να σε συναρπάσει.

Ταύρος: Σήμερα αναζητάς ησυχία ή νόημα αλλά θα πρέπει να προσέξεις για τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Λάβε υπόψη σου πως οι άλλοι μπορεί να μην βλέπουν καθαρά ή να παρεξηγήσουν τις ενέργειες ή τις συμπάθειές σου τουλάχιστον προσωρινά.

Άνοιξε το μυαλό σου σε νέες εμπειρίες και δυνατότητες, αλλά μην το παρακάνεις. Ο χρόνος και οι στιγμές που περνάς με τον αγαπημένο σου είναι πολύτιμες. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου κάτι αρχίζει να εξελίσσεται και να σου αρέσει.

Δίδυμοι: Τα λάθη που πιθανότατα γίνονται τώρα οφείλονται σε υπερβολικές προσδοκίες και έλλειψη προνοητικότητας για αυτό καλά θα κάνεις να κρατηθείς προσγειωμένη. Επίσης οι υποσχέσεις που δίνονται τώρα δεν είναι εύκολο να τηρηθούν.

Οι τρέχουσες μεταφορές ενδέχεται να σε απομακρύνουν προσωρινά από τις προτεραιότητές σου ή μπορούν να επηρεάσουν τη συγκέντρωσή σου. Η τύχη είναι μαζί σου σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική και ερωτική ζωή σου.

Καρκίνος: Σήμερα υπάρχει μια τάση να δίνονται υποσχέσεις που είναι δύσκολο να τηρηθούν ή να γίνονται δηλώσεις που οι άλλοι παρερμηνεύουν ή υπερεκτιμούν. Με τις σημερινές μετακινήσεις που διεγείρουν την υπέρβαση ίσως είναι καλύτερο να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου τα συνήθη όριά σου.

Στα εργασιακά φαίνεται να είσαι διχασμένη για το πόση ένταση θέλεις από τις δραστηριότητες ή τις αλληλεπιδράσεις σου. Ανταπόδωσε την αφοσίωση του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι από το παρελθόν ξυπνάει και ίσως επιδιώξεις μια επανασύνδεση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις