Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 4 Μαϊου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 4 Μαϊου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 4 Μαϊου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Οι σημερινές ενέργειες ενθαρρύνουν τη φαντασία η οποία μπορεί να είναι ευχάριστη, μπορεί όμως και να σε παρασύρει. Με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ίσως είναι καλύτερο να αφήσεις τις αποφάσεις και τις δεσμεύσεις για αργότερα που τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν από μόνα τους.

Προς το παρόν οι ευσεβείς πόθοι τείνουν να θολώνουν μια κατάσταση. Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι πιο ελαφρύ και παρουσιάζεις τον εαυτό σου με περισσότερη αυτοπεποίθηση και θετικότητα.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σχηματίζει σήμερα ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και είναι πολύ εύκολο να παρεξηγήσεις μια κατάσταση. Υπολόγισε ότι η σύγχυση σχετικά με τη γενικότερη κατεύθυνση της καριέρας σου, μπορεί να παίξει με το μυαλό σου και να μπερδέψει τις προσωπικές σου επιλογές.

Αν κυνηγάς ένα όνειρο που σε κουράζει, υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι ένα όνειρο υποτίθεται ότι σε κάνει ευτυχισμένη και προσπάθησε να προσαρμόσεις ανάλογα τις προσδοκίες σου. Το δεύτερο μισό της μέρας επηρεάζεται από μια χαρούμενη όψη Αφροδίτης – Δία που ενθαρρύνει μια ευχάριστη παράκαμψη από τη ρουτίνα.

Καρκίνος: Είσαι πιο ευαίσθητη απ’ ότι συνήθως σε κοινωνικό επίπεδο το πρώτο μισό της ημέρας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη επίγνωση των τρωτών σου σημείων. Προσπάθησε ωστόσο να μην αφήσεις τα συναισθήματα και τις ιδιοτροπίες να θολώσουν την κρίση σου. Αυτά τα συναισθήματα οφείλονται σε ένα τετράγωνο της Αφροδίτης – Ποσειδώνα.

Η ανάγκη να κάνεις μια αλλαγή θα μπορούσε να είναι έντονη και ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να καταλάβεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις στη συνέχεια, οπότε να είσαι καλή με τον εαυτό σου. Αργότερα σήμερα ο ενθουσιασμός σου αυξάνεται, καθώς η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Δία.

Λέων: Οι αναμνήσεις ή τα όνειρα μπορούν να σε παρακινήσουν και να σε οδηγήσουν σε νέες αντιλήψεις σχετικά με μια τρέχουσα κατάσταση. Ωστόσο το πού βρίσκεσαι σε ένα θέμα ή με κάποιον μπορεί να αποτελεί ένα σημείο σύγχυσης.

Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος που προβληματίζεσαι και μπορεί να είσαι σε μια άβολη ψυχική κατάσταση. Εάν υπάρχουν οικονομικά ζητήματα ίσως νιώσεις την αβεβαιότητα περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα υποδηλώνει ότι είναι καλύτερο να μην δεσμευτείς. Αργότερα σήμερα μια όψη επίσης της Αφροδίτης με τον Δία είναι ελαφριά και διασκεδαστική.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις