Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Αφροδίτη περνά στον ηλιακό 9ο οίκο σου κι έτσι ανοίγεσαι σε νέους και συναρπαστικούς ανθρώπους, ασχολίες ή έργα. Μέχρι τις 5/11 θα υπάρξει ενθουσιασμός από μέρους σου, κίνητρα και αγάπη που συνδέεται με μαθησιακές ή διαδικτυακές δραστηριότητες.

Ωστόσο σήμερα θα χρειαστεί προσπάθεια προκειμένου να αποφύγεις τις συγκρούσεις στα εργασιακά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αποκτά νόημα και ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, οι γνωριμίες σου αυξάνονται καθώς και οι θαυμαστές σου.

Ταύρος: Με την Αφροδίτη να μετακινείται στον ηλιακό 8ο οίκο σου είσαι σε μια εξαιρετική θέση για να διαχειριστείς τα συναισθήματα και την προσωπική σου ζωή.

Μια λογική, ελαφριά προσέγγιση σε πιο βαθιά θέματα μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις τα συναισθήματά σου και να πετύχεις συμφωνίες με άλλους. Η υπερβολική ενέργειά σου στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε ανυπομονησία ή λανθασμένες, βεβιασμένες κινήσεις. Φρόντισε τον εαυτό σου, τη φυσική σου κατάσταση και πάρε τα πάνω σου.

Δίδυμοι: Με την Αφροδίτη να κινείται στον τομέα της συνεργασίας σου τις επόμενες εβδομάδες η κοινωνική και η επαγγελματική σου ζωή ενισχύονται. Ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία επιδιώκεις να διορθώσεις τις ανισορροπίες της ζωής σου και να ανακτήσεις την αρμονία που χρειάζεσαι.

Παρορμητικότητα και βιασύνη σήμερα στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Βλέπεις την κολακευτική πλευρά του αγαπημένου σου κι αυτό σε κάνει πιο εκδηλωτική απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου ενισχύεται και φέρνει ενδιαφέροντα πρόσωπα στη ζωή σου.

Καρκίνος: Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να ισορροπήσεις και να απολαύσεις τις καθημερινές σου ρουτίνες. Με την Αφροδίτη να μετακινείται στον 6ο ηλιακό σου οίκο, έρχεται η αρμονία στη ζωή σου συμπεριλαμβανομένου και του εργασιακού σου περιβάλλοντος.

Τις επόμενες εβδομάδες προκύπτουν κοινωνικές ευκαιρίες μέσω της εργασίας, ευχαρίστηση από την οργάνωση. Προσοχή στη διατροφή και τις οικιακές δραστηριότητες. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις