Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με τη σημερινή ευθυγράμμιση Σελήνης- Αφροδίτης, χρειάζεσαι λίγη περιποίηση, αλλά πρέπει να κάνεις αυτά τα πράγματα μόνη σου για να νιώσεις σήμερα ολοκληρωμένη. Αντίθετα, μπορείς να δείξεις ότι νοιάζεσαι για κάποιον βοηθώντας τον και υποστηρίζοντας τον.

Η Αφροδίτη ο κυβερνήτης σου, μόλις ξεκίνησε τη διέλευση της στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4/12. Αυτή η επιρροή ενθαρρύνει περισσότερη ευχαρίστηση και αρμονία στην καθημερινή σου ζωή, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας ή της ρουτίνας και των επιδιώξεων υγείας σου.

Δίδυμοι: Μπορείς να απολαύσεις ένα πνεύμα συνεργασίας σήμερα, με τη μετάβαση της Σελήνης στο δημιουργικό σου τομέα να ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη. Οι κοινωνικές απολαύσεις βρίσκονται στο επίκεντρο. Μπορεί να είναι μια περίοδος ήπιας έλξης για να αφήσεις ανθρώπους και πράγματα να έρθουν σε σένα.

Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευση της στον ηλιακό 5ο οίκο σου φέρνοντας ευγένεια, δύναμη έλξης, παρόρμηση για αλληλεπίδραση και αυξημένη γοητεία στη ζωή σου μέχρι τις 4/12. Ο ηλιακός 5ος οίκος σου κυβερνά την αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα, το ρομαντισμό, τα παιδιά την ψυχαγωγία και άλλα κανάλια μέσω των οποίων εκφράζεις την ανάγκη σου για παιχνίδι, ενίσχυση , ακόμη και χειροκρότημα.

Καρκίνος: Αυτή μπορεί να είναι μια ευχάριστη στιγμή για οικογενειακά, οικιακά θέματα ή την προσωπική σου ζωή και είσαι έτοιμη να διασκεδάσεις. Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευση της στον ηλιακό 4ο οίκο σου και θα παραμείνει σε αυτή την περιοχή του χάρτη σου μέχρι τις 4/12.

Αυτή η διέλευση διεγείρει την επιθυμία σου για περισσότερη αρμονία και ισορροπία στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί να αναζητήσεις καταφύγιο από απαιτητικές καταστάσεις ή στιγμές ησυχίας πιο συχνά από το συνηθισμένο. Μπορεί να δεθείς ιδιαίτερα με γνωστά πρόσωπα και μέρη τις επόμενες βδομάδες.

Λέων: Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 3ο οίκο σου σήμερα, έχεις την τάση να ασχολείσαι περισσότερο παρά να ειδικεύεσαι και με την Αφροδίτη εκεί, είναι πιθανό να το απολαύσεις απόλυτα. Κάνεις ένα διάλειμμα από τη βαριά σκέψη.

Η Αφροδίτη επίσης μόλις ξεκίνησε τη διέλευση της από αυτή την περιοχή του χάρτη σου, όπου φέρνει ευγένεια, δύναμη έλξης, παρόρμηση για αλληλεπίδραση και μεγάλη γοητεία μέχρι τις 4/12. Ο ηλιακό 3ος οίκος σου κυβερνά τις επικοινωνίες και τις συνδέσεις και αυτή η διέλευση βελτιώνει και ενισχύει τις ικανότητες σου για κοινωνικοποίηση, μάθηση και δημιουργία συνδέσεων.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις