Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 01 Αυγούστου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 01 Αυγούστου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα μπορεί να υπάρξουν εντάσεις που σχετίζονται με ψυχολογικά, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα ή απογοητευτικές διαφωνίες κυρίως με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Πρώτη του μήνα, μην χαλάς ούτε τη δική σου καρδιά ούτε των άλλων. Κάνε κάποιες υποχωρήσεις εάν χρειαστεί και άσε τις λύσεις για αργότερα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο χρειάζεται μια ανανέωση, για αυτό μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να χρωματίσουν λιγάκι το Σαββατόβραδό σου.

Ταύρος: Απόφυγε σήμερα παρεξηγήσεις στις επικοινωνίες σου. Είναι προτιμότερο να έχεις κατά νου ότι τα συναισθήματα και η λογική είναι πιθανό να αναμειχθούν με όλους τους λανθασμένους τρόπους. Ακόμα και με τον ερωτικό σύντροφό σου προτίμησε να διασκεδάσεις απόψε με όποιο τρόπο, από το να αναλύσεις λόγια και ανάγκες. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις προτάσεις φίλων για συγκεντρώσεις και ανάλαφρες, ευχάριστες κουβεντούλες.

Δίδυμοι: Μπορεί να υπάρξει μια αυξημένη συνειδητοποίηση σήμερα και επιπλέον ευαισθησία σε λέξεις που εκφράζονται. Καθώς η μέρα προχωρά η διάθεσή σου ανεβαίνει και αναζητάς τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων. Είσαι σε εξαιρετική θέση για να ενισχύσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να απολαύσεις ένα αίσθημα υποστήριξης. Εσύ που είσαι μόνη, ψάχνεις το ιδανικό όμως προς το παρόν φρόντισε να περάσεις απλά όμορφα χωρίς περίπλοκες σκέψεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις