Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 01 Ιανουαρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 01 Ιανουαρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι ενέργειες της σημερινής πρώτης μέρας της νέας χρονιάς ενθαρρύνουν τον αυθορμητισμό και την αισιοδοξία σου. Μια επιρροή Ήλιου – Ουρανού σε εμπνέει να κοιτάξεις μπροστά και φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις.

Γενικότερα δεν θέλεις να κάνεις τα πράγματα με τον ίδιο παλιό τρόπο και η φωτισμένη προσέγγιση σου μπορεί να σε οδηγήσει σε συναρπαστικές αποκαλύψεις. Το να ξεπεράσεις τους φόβους σου είναι πολύ σημαντικό για σένα και το καταφέρνεις, κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή.

Ταύρος: Με τον Ήλιο σε αρμονία με τον Ουρανό στο ζώδιο σου σήμερα θέλεις να αφήσεις πράγματα πίσω σου και να κοιτάξεις νέους ορίζοντες. Μια έντονη επιθυμία να απαλλαγείς από περιορισμούς ιδιαίτερα στο μυαλό ή τη στάση σου μπορεί να σε παρακινήσει να αναλάβεις την ευθύνη.

Μπορεί να είσαι ενθουσιασμένη με νέα έργα ή ενδιαφέροντα ή παλιά που είσαι έτοιμη να προωθήσεις. Απολαμβάνεις τη συντροφιά και τη θέρμη του ερωτικού σου συντρόφου. Εάν είσαι μόνη, προετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις.

Δίδυμοι: Οι σημερινές διελεύσεις φέρνουν αισιόδοξη ενέργεια. Θέλεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια με κάποιον τρόπο ή να είσαι έτοιμη να αφήσεις πίσω σου προβλήματα. Το να αγκαλιάσεις την αλλαγή έρχεται φυσικά και πιο εύκολα από ότι συνήθως.

Ο ερωτικός σύντροφος σου κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε ικανοποιήσει και να σε ευχαριστήσει. Εάν είσαι μόνη, ευχάριστες γνωριμίες βοηθούν στο να απαλλαγείς από ενοχές του παρελθόντος.

Καρκίνος: Οι ενέργειες σήμερα υποστηρίζουν το δέσιμο με τους άλλους, τόσο για καταστάσεις έναν προς έναν όσο και για τις φιλίες. Είσαι λίγο πιο αυθόρμητη από το συνηθισμένο και οι γύρω σου δείχνουν επίσης να είναι πιο ανοιχτοί σε αλλαγές και πρόοδο.

Εάν έχεις βιώσει ένα άγχος για μια πρόσφατη κατάσταση είναι πιο εύκολο να το ξεπεράσεις τώρα. Οι νέες ιδέες για μελλοντικά σχέδια μπορεί να είναι πρωτότυπες και να αξίζουν τον χρόνο σου. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις