Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 02 Ιανουαρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 02 Ιανουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στο ζώδιο του Λέοντα και εναρμονίζεται με την Αφροδίτη στον Τοξότη και τον Άρη στον Κριό. Αυτό το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς σε παρακινεί και ενθαρρύνει την παιχνιδιάρικη επιδίωξη των επιθυμιών σου. Για αυτό και η μέρα σου δείχνει ενδιαφέρον και ως προς τη σχέση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τους φίλους όσο και με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρίσκεις τρόπους για να περάσεις όμορφα ανακαλύπτοντας νέα ενδιαφέροντα.

Ταύρος: Είναι μια εποχή που μπορείς να εμπνεύσεις και να γοητεύσεις τους άλλους με τις ιδέες σου. Είσαι έτοιμη να εφαρμόσεις ό,τι έχεις μάθει και τώρα μπορείς και να νιώθεις ενθουσιασμένη για την επίτευξη ενός μακροπρόθεσμου στόχου. Είναι καιρός να απαλλαγείς από τους περιορισμούς που σε δεσμεύουν δημιουργώντας χώρο για νέους τρόπους έκφρασης. Αυτή τη θετική σου διάθεση τη μεταδίδεις και στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις αισιόδοξη και έτοιμη να πολιορκήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι: Αρκετό ενδιαφέρον έχει η μέρα σου και περνά ευχάριστα. Κάνεις αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον και ξέρεις πολύ καλά πως όταν πραγματικά θέλεις κάτι το αποκτάς και το κατακτάς. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα ενισχύουν το πάθος σου για επιτυχία και διάκριση. Άσε τη φαντασία σου να οργανώσει την ατμόσφαιρα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόψε η διάθεση σου για φλερτ βρίσκεται στο κόκκινο.

Καρκίνος: Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση σήμερα για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου είτε με πράξεις, είτε με λόγια. Είσαι ακόμη εξαιρετικά δεκτική σε αυτά που λένε οι άλλοι. Επίσης είναι η κατάλληλη στιγμή για διαπραγματεύσεις και μια οργανωμένη προσέγγιση των θεμάτων σου. Η μετακίνηση της Σελήνης αργότερα σήμερα στον τομέα των επικοινωνιών σου σε εμπνέει και πείθεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου έχει αρχίσει να σταθεροποιείται και η ατμόσφαιρα να μυρίζει έρωτα. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις