Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 03 Σεπτεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 05 Σεπτεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Ερμής περνά σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού και στον τομέα των συνεργασιών σου και έτσι έχεις το προβάδισμα στις διαπραγματεύσεις. Η ικανότητα να εξετάζεις και την άλλη πλευρά του νομίσματος ενισχύεται δίνοντάς σου μια εντελώς διαφορετική προοπτική. Η λήψη αποφάσεων ωστόσο είναι μια δύσκολη υπόθεση. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο ζώδιό σου ανοίγοντάς σε συναισθηματικά, για αυτό απόψε είσαι έτοιμη να δώσεις πολλές υποσχέσεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι συναισθηματικές ανάγκες σου αυξάνονται.

Ταύρος: Ο Ερμής κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και έτσι τις επόμενες εβδομάδες ο αγγελιοφόρος πλανήτης στρέφει την προσοχή σου σε διαδικασίες και μεθόδους, τελειοποιώντας έργα, ολοκληρώνοντας δουλειές και οργανώνοντας τους χώρους εργασίας σου. Σήμερα με τη Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη τη μέρα είναι καλύτερο να τιμήσεις την ανάγκη σου για εκκαθάριση και επαναφόρτιση της ενέργειάς σου, χωρίς όμως να γυρνάς την πλάτη στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι νέες γνωριμίες δίνουν χρώμα στη μέρα σου.

Δίδυμοι: Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευσή του στον ηλιακό 5ο οίκο σου κι έτσι βρίσκεσαι σε ένα ισχυρότερο κύκλο για αυτοέκφραση, κοινωνικοποίηση και αυθόρμητη συνομιλία ή μάθηση. Είσαι διπλωματική και φιλική κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου κι έτσι διευκολύνεις και τις εργασιακές υποθέσεις σου. Είναι μια καλή στιγμή για να εκτιμήσεις ή και να αναλύσεις τα συναισθήματα και τις απόψεις του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε σήμερα να περάσεις όμορφα και να αυξήσεις τον αριθμό των θαυμαστών σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις