Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 05 Φεβρουαρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 05 Φεβρουαρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου και τα συναισθήματα είναι άμεσα και έντονα. Τα πράγματα φαίνονται πιο επείγοντα με αυτή διέλευση. Νωρίς σήμερα πρόσεξε για ανυπομονησία και αντιδραστικότητα. Ευτυχώς είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς αυτές τις τάσεις όσο προχωρά η μέρα.

Αυτήν τη στιγμή βρίσκεσαι σε ένα μακροπρόθεσμο κύκλο που είναι εξαιρετικός για να χτίσεις γερές βάσεις που θα σε ωφελήσουν για τα επόμενα χρόνια, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τη δουλειά σου.

Ταύρος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου και είναι πιο πιθανό να δώσεις προτεραιότητα στη χαλάρωση, την ανανέωση και την επαναφόρτιση. Σήμερα αποσπάται εύκολα η προσοχή σου, αλλά με υπομονή η μέρα διαμορφώνεται έτσι ώστε να είναι καλή για να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό κόσμο σου.

Η τοποθέτηση κάποιων βασικών δομών μπορεί να είναι το κλειδί για να απελευθερωθείς από παλιά, αρνητικά μοτίβα. Προγραμμάτισε δραστηριότητες που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πιθανό σενάριο.

Δίδυμοι: Παρακολούθησε την τάση σου το να θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Η παρορμητικότητα με χρήματα, πόρους ή σχέσεις είναι έντονη νωρίς το πρωί.

Είσαι καλή μεσολαβήτρια και οι άλλοι θα μπορούσαν να σε δούνε ως σταθεροποιητική δύναμη. Χτίζεις ισχυρότερους δεσμούς και απολαμβάνεις το να συνεισφέρεις. Με τη Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα όλη τη μέρα το κίνητρο να προσεγγίζεις, να συνδέεσαι ή να μοιράζεσαι είναι υψηλό κι αυτό ωφελεί τη συναισθηματική σου ζωή.

Καρκίνος: Με τις σημερινές διελεύσεις της Σελήνης δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στις ευθύνες σου τόσο προς τον εαυτό σου, όσο και προς τους άλλους. Νωρίς σήμερα μπορεί να νιώσεις λίγο μπερδεμένη με τις τετράγωνες όψεις της Σελήνης προς την Αφροδίτη και τον Άρη.

Κάποιος θα μπορούσε να είναι πεισματάρης ή ανυποχώρητος όμως καλείσαι να τον αντιμετωπίσεις με υπομονή. Εάν αυτός είναι ο ερωτικός σύντροφός σου κράτησε χαμηλούς τους τόνους. Εάν είσαι μόνη, νέοι άνθρωποι αρχίζουν να σου κινούν το ενδιαφέρον.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις