Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 05 Ιουνίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 05 Ιουνίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Θα μπορούσες σήμερα να αντιμετωπίσεις έναν αγώνα μεταξύ προσωπικών και επαγγελματικών ευθυνών και αξίζει τον κόπο να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να ανακτήσεις και να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

Οι διαμάχες εξουσίας στον οικογενειακό κύκλο ή τα θαμμένα προβλήματα μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια με την αντίθεση του Άρη – Πλούτωνα. Η συναισθηματική σου ζωή φέρνει τις ανασφάλειές σου στην επιφάνεια.

Ταύρος: Ο Άρης αντεπιτίθεται στον Πλούτωνα στον τομέα των επικοινωνιών σου και οι διαφορές απόψεων μπορεί να δημιουργήσουν ένταση. Οι πτυχές σήμερα τείνουν να προκαλούν ανασφάλειες ή φόβους για αλλαγή.

Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου απομόνωσε τις σκέψεις που σου δημιουργούν άγχος και απόλαυσε τη συντροφιά του. Εσύ που είσαι μόνη, προτίμησε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου.

Δίδυμοι: Οι άνθρωποι μπορεί να παρερμηνεύουν για μια ακόμη φορά τις προθέσεις και ενέργειές σου, επίσης μπορεί να είναι αμυντικοί απέναντί σου. Επιχειρήματα για ιδιοκτησία, χρήματα, βασικές αξίες ή όρια μπορεί να προκύψουν με τον Άρη απέναντι από τον Πλούτωνα.

Ο ερωτικός σύντροφός σου κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να σε ευχαριστήσει. Μην δείχνεις αδιαφορία. Εσύ που είσαι μόνη, διώξε απαισιόδοξες σκέψεις και εμμονές του παρελθόντος από το μυαλό σου.

Καρκίνος: Οι θαμμένες απογοητεύσεις μπορεί να ξεσπάσουν σήμερα, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την ανεξαρτησία ή την ελευθερία σου με τον Άρη στο ζώδιό σου, απέναντι στον Πλούτωνα.

Δεν έχεις καθόλου υπομονή για έλεγχο, χειραγώγηση και εξαναγκασμό. Με το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα να είναι επίσης ενεργό σήμερα, έχε κατά νου πως οι επικοινωνίες δεν είναι απαραίτητο να εξελίσσονται έτσι όπως θα ήθελες. Η συναισθηματική σου ζωή επηρεάζεται άμεσα από τις απαισιόδοξες σκέψεις σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις