Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 06 Φεβρουαρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 06 Φεβρουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Είσαι ιδιαίτερα εκφραστική και δημιουργική αλλά ενώ έχεις αναγνωρίσει την ανάγκη εστίασης και συγκέντρωσης, μπορεί να σου βγει επαναστατικότητα. Ίσως να υπάρχει μια καλή ευκαιρία για να απολαύσεις κάποιες στιγμές μάθησης καθώς υπάρχει ένας αποσυντονισμός. Φαίνεται ότι πρέπει να απομακρυνθείς ή να αποκολληθείς από κάτι για να καταλάβεις τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου. Μπορεί επίσης να υπάρξουν κάποιες αμφιβολίες ή ανησυχίες που σε εμποδίζουν να αλληλεπιδράσεις με φίλους ή συναδέλφους. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις.

Ταύρος: Ένα θέμα καριέρας ή φήμης μπορεί να διαταράξει τα σχέδιά σου. Αλλά μπορεί να είναι και η κατάλληλη στιγμή για να σε ταρακουνήσει κάτι. Άκουσε τη δική σου ανάγκη για αλλαγή αλλά πρόσεχε να μην μεταβείς σε κάτι που δεν είσαι προετοιμασμένη. Μην αφήνεις τις παρορμητικές επιθυμίες σου να σε παρασύρουν σε λάθη. Μόλις αναγνωρίσεις την πλήξη στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, είσαι έτοιμη να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου και να απολαύσεις μια ανάσα καθαρού και φρέσκου αέρα. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα κρύβει ευκαιρίες.

Δίδυμοι: Μπορεί σήμερα να υπάρξουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα πριν φτάσεις στο σημείο απελευθέρωσης. Ένα μέρος του εαυτού σου μπορεί να λαχταρά την άνεση και τη βολή και ένα άλλο περισσότερο χώρο. Κάποιες απογοητεύσεις στα εργασιακά μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια μια μη αναγνωρισμένη ανάγκη για αλλαγή του ρυθμού. Μπορείς να ξεπεράσεις κάποια μικρά προβλήματα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κάνεις κινήσεις που πιθανά στη συνέχεια μετανιώσεις.

Καρκίνος: Ενώ αναγνωρίζεις την ανάγκη να κυνηγήσεις κάποιους τομείς της ζωής σου μπορεί να αισθανθείς ανησυχία ή ίσως κάποια επαναστατικά συναισθήματα. Είναι μια καλή στιγμή για να βρεις το θάρρος να κάνεις ή να εφαρμόσεις κάτι νέο. Κάποιες διακοπές σε μια φιλία ή σύγχυση σχετικά με τα όρια είναι ένα πιθανό σενάριο. Νιώθεις να βγαίνεις από τη ζώνη άνεσής σου στα συναισθηματικά – ερωτικά σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις