Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 06 Ιουνίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 06 Ιουνίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Περίπλοκα συναισθήματα εύκολα μπορούν σήμερα να βγούνε στην επιφάνεια με τη διαμόρφωση Ήλιου – Άρη – Κρόνου. Ο θυμός ή η δυσαρέσκεια που έχεις προσπαθήσει να κρύψεις μέσα σου έρχονται στην επιφάνεια και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις. Αξιοποίησε το εσωτερικό θάρρος σου και βρες το πάθος για τα όνειρα και τους στόχους σου. Κάνε μια υπέρβαση απόψε και βάλε τον ερωτικό σύντροφό σου πάνω από όλους και όλα. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις εξίσου όμορφα με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ταύρος: Η σημερινή μέρα μπορεί να σου προκαλέσει μια ένταση για τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες σου. Μπορεί να αισθάνεσαι πως οι άλλοι αναμειγνύονται πάρα πολύ στις αποφάσεις σου ή ότι η εστίαση σε πρακτικά θέματα να είναι δύσκολη. Ίσως είναι καλύτερο να προσαρμοστείς για λίγο σε κάποιες καταστάσεις από το να επιδιώξεις αλλαγές και αποφάσεις της τελευταίας στιγμής. Αφιέρωσε χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου και κατανόησε τις ανάγκες του. Εσύ που είσαι μόνη, άνοιξε την καρδιάς σου σε αυτούς που εμπιστεύεσαι και λάβε υπόψη σου τι συμβουλές τους.

Δίδυμοι: Οι σημερινές όψεις τείνουν να παράγουν μια αίσθηση ανάγκης, ικανοποίησης των επιθυμιών και αναγκών σου. Όμως όσο περισσότερο τις επιδιώκεις τόσο μεγαλύτερες αντιστάσεις βρίσκεις. Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μην αφήνεις μικρές διαφωνίες με τα οικεία σου πρόσωπα ή και τον ερωτικό σύντροφό σου να φτάσουν τις καταστάσεις στα άκρα. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τις αποφάσεις σου και ή προχώρα μπροστά ή διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει δυναμικά. Το μπρος πίσω δεν έχει νόημα ή αποτέλεσμα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις