Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 07 Αυγούστου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 07 Αυγούστου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Μπορεί να είναι δύσκολο σήμερα να εστιάσεις σε γεγονότα και αριθμούς καθιστώντας την μια στιγμή για ένα διάλειμμα και δραστηριότητες ελεύθερης μορφής. Οι συνομιλίες μπορεί να είναι ασαφείς ή ενδεχομένως γεμάτες ενοχές για αυτό καλύτερα να αποφύγεις μια απόφαση ή την αναζήτηση μιας ξεκάθαρης απάντησης.

Μοιράσου με τον αγαπημένο σου τις σκέψεις και ανησυχίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως οι δυσάρεστες στιγμές που βιώνουμε να σε οδηγήσουν σε σκέψεις και πρόσωπα που αφορούν στο παρελθόν.

Ταύρος: Μπορεί σήμερα να νιώσεις λίγο απογοητευμένη και ευαίσθητη και να έχεις την ανάγκη επιβεβαίωσης. Οι αποφάσεις είναι δύσκολο να ληφθούν καθώς οι εναλλακτικές λύσεις δεν σου εμπνέουν ασφάλεια.

Η Σελήνη μετακομίζει στον 4ο ηλιακό σου οίκο υπενθυμίζοντας σου ότι χρειάζεσαι περισσότερη άνεση, εξοικείωση και ησυχία. Η συναισθηματική σου ζωή έρχεται σε προτεραιότητα και σου δημιουργεί μια ανησυχία.

Δίδυμοι: Σήμερα ίσως είναι δύσκολο να περάσεις με σωστό τρόπο τα μηνύματα σου όμως είναι κάτι προσωρινό. Επίλεξε να σκεφτείς περισσότερο προτού πάρεις αποφάσεις που αφορούν εργασιακά και οικονομικά θέματα.

Σοβαρές και ουσιαστικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια παρελθοντικές ή δύσκολες καταστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι αυτά που ακούς και σου τάζουν για να αποφύγεις απογοητεύσεις.

Καρκίνος: Η Σελήνη μετακινείται στον 2ο ηλιακό σου οίκο και οι υποθέσεις σου χρειάζονται περισσότερη σαφήνεια και συνέπεια. Με τον Ερμή να δημιουργεί μικρές προκλητικές πτυχές το μυαλό σου μπορεί να περιπλανηθεί και να αποσπαστεί η προσοχή σου.

Απέφυγε οικονομικές σπατάλες καθώς τα χρήματα θα σε απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Απόφυγε εντάσεις με τον αγαπημένο σου που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά και από το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε υπομονή σε ότι αφορά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις