Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 07 Νοεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 07 Νοεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη στρέφει την προσοχή σου στο ρομαντισμό, στις δημιουργικές δραστηριότητες και αναζητήσεις και είναι μια καλή στιγμή για σύνδεση και συσχέτιση. Η οικονομική σου κατάσταση είναι αυτή που εφιστά την προσοχή σου. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου λειτουργεί αναζωογονητικά καθώς οι ενέργειες επαναφέρουν το πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, παρά το lockdown βρίσκεις τρόπους να φλερτάρεις.

Ταύρος: Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και η ανάγκη να επικεντρωθείς στον εαυτό σου είναι έντονη. Το να κάνεις ένα check in με τις εσωτερικές σου ανάγκες έχει νόημα τώρα. Τα παράπονά σου μην τα εκφράζεις με γκρίνια στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση ή προσέγγιση ενός ατόμου από το παρελθόν είναι ένα πιθανό σενάριο.

Δίδυμοι: Με τη μετακίνηση του φεγγαριού στον ηλιακό 3ο οίκο σου για λίγες μέρες αναζητάς περισσότερη διανοητική διέγερση ή έντονους ρυθμούς. Το πάνω κάτω στην επικοινωνία σου με τους άλλους ή η δυσκολία σου να βρεις ομοϊδεάτες μπορεί να σε κουράσει. Η επίτευξη ισορροπίας και αρμονίας στις καθημερινές σου συνήθειες και στο εργασιακό περιβάλλον σου είναι σημαντική και σε μεγάλο βαθμό εφικτό. Αν υπάρξουν διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφο σου, κάνε ένα βήμα πίσω. Εσύ που είσαι μόνη, μην πέφτεις ψυχολογικά και μην χάνει την αυτοπεποίθησή σου.

Καρκίνος: Με τη μετακίνηση του φεγγαριού στον ηλιακό 2ο οίκο σου η ανάγκη οικείων και γειωμένων δραστηριοτήτων γίνεται ισχυρότερη. Προτιμάς να αποφύγεις την παραμονή σου σε προβληματικές περιοχές και ζητάς συναισθηματική ασφάλεια που σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ο εγκλεισμός μοιραία δημιουργεί την ανάγκη για επικοινωνία με πρόσωπο του παρελθόντος.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις