Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 08 Ιανουαρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 08 Ιανουαρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Καθώς ο Ήλιος έρχεται σε ευθυγράμμιση με την ανάδρομη Αφροδίτη είναι μια κρίσιμη στιγμή για να επαναξιολογήσεις τα έργα και τους στόχους σου. Είσαι σε εξαιρετική θέση να κατανοήσεις τις ανάγκες σου και βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης Αφροδίτης και οι περιοχές ή τα συναισθήματα δυσαρέσκειας είναι πιο εμφανή από ότι συνήθως.

Έχεις ένα παράθυρο στο παρελθόν και μπορείς να δεις πιο καθαρά πού έχεις κυνηγήσει τα λάθος πράγματα ή οδηγήθηκες σε μια κατεύθυνση που σε απομάκρυνε από τον εαυτό σου. Συναισθηματικά διατήρησε τις ισορροπίες σου και απόφυγε ριψοκίνδυνες ενέργειες.

Ταύρος: Είναι μια δυνατή στιγμή για να συμφιλιωθείς με το παρελθόν και να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα. Τα κίνητρα και η ενέργειά σου σε βοηθούν να προσεγγίσεις τη ζωή και τις σχέσεις σου με πιο αυθεντικές προσδοκίες.

Μια νέα προοπτική για το παρελθόν μπορεί να οδηγήσει σε επαναπροσδιορισμό ορισμένων από τις πεποιθήσεις, τα ιδανικά, τους στόχους και τα όνειρά σου. Μπορεί επίσης να δεις πιο καθαρά ποιες προσεγγίσεις ή προσδοκίες που είχες στο παρελθόν σε οδήγησαν σε λάθος μονοπάτι. Ωστόσο με την Αφροδίτη ανάδρομη τα συναισθήματα εξελίσσονται και απαιτούν χρόνο.

Δίδυμοι: Αυτή μπορεί να είναι μια δυνατή μέρα για να συνεχίσεις τις δημιουργικές παρορμήσεις ή να κυνηγήσεις ένα όνειρό σου. Επίσης φανταστικές ιδέες για να βελτιώσεις την καριέρα σου ή τη δημόσια εικόνα σου μπορούν να γεννηθούν από το πουθενά.

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνδεθείς με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται περισσότερη φαντασία, ενώ αν είσαι μόνη, καλό θα ήταν να πατάς τα πόδια σου στη Γη.

Καρκίνος: Ο Ήλιος και η ανάδρομη Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται σήμερα και είναι μια κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσεις τα αληθινά συναισθήματά σου για μια σχέση. Έχεις κοιτάξει στο παρελθόν σχετικά με τις σχέσεις και μερικοί μπορεί να πούνε πως έχεις κολλήσει εκεί.

Τα ανεπίλυτα προβλήματα και ζητήματα βρίσκουν λύσεις κι αυτό σου προσφέρει μεγάλη ανακούφιση. Μέσα από κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να αποκτήσεις περισσότερη γνώση για ένα παλιό πρόβλημα ή να επανασυνδεθείς με κάποιον από το παρελθόν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις