Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 08 Μαϊου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 08 Μαϊου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Αφροδίτη μόλις μπήκε στον τομέα των επικοινωνιών σου σηματοδοτώντας μια ευνοϊκή περίοδο για σένα. Με τη θεά του έρωτα και της αρμονίας να λειτουργεί με τη μαγεία της στον τομέα της σύνδεσης και της μάθησης μέχρι τις 2/6, εκφράζεις τον εαυτό σου με μεγαλύτερη άνεση και γοητεία.

Απόλαυσε τις στιγμές με τον αγαπημένο σου και κάνε delete στους όποιους προσωπικούς σου προβληματισμούς. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα σου και βάλε στόχους.

Ταύρος: Η Αφροδίτη μόλις άφησε το ζώδιό σου και μετακόμισε στον τομέα των πόρων σου για μια διαμονή μέχρι τις 2/6. Ο κύκλος μπροστά σου είναι εξαιρετικός για να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου και να εκτιμάς τους ανθρώπους στη ζωή σου.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανητικός σου κυβερνήτης και η διέλευση εδώ αναδεικνύει τη φυσική σου αγάπη για άνεση και ασφάλεια. Οι ανακουφιστικές δραστηριότητες θα βοηθήσουν στο να αποφευχθούν στιγμές έντασης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με τον εαυτό σου και να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις υπέροχα.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη μόλις μετακόμισε στο ζώδιό σου όπου και θα παραμείνει έως τις 2/6. Αυτός ο υπέροχος κύκλος σε βοηθά να εκφράσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να τον απολαύσεις.

Αισθάνεσαι ξανά ερωτευμένη με τον άνθρωπό σου κι αυτό αναθερμαίνει τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, τα ανταλλάγματα από αυτά που έχεις προσφέρει είναι δεδομένα, είτε πρόκειται για παρελθοντική σχέση ή μια γνωριμία.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη είναι πλέον επισκέπτης του ηλιακού 12ου οίκου σου και αυτό είναι μια καλή στιγμή για την επεξεργασία των πρόσφατων γεγονότων και των συναισθημάτων σου.

Μέχρι τις 2/6 τα οφέλη προέρχονται από τη μεγάλη προσοχή στα κρυμμένα στοιχεία και μοτίβα. Η ενδοσκόπηση που κάνεις τώρα μπορεί να είναι εποικοδομητική και θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα για σένα που είτε είσαι μόνη συναισθηματικά, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις