Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 08 Οκτωβρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 08 Οκτωβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Πλούτωνας επανέρχεται σε ορθή πορεία σήμερα μετά από ένα διάστημα πέντε μηνών και η πίστη σε ένα σύστημα ή μια πεποίθηση για ένα συγκεκριμένο στόχο επιστρέφει και η επιθυμία σου να εξερευνήσεις τον κόσμο αυξάνεται το επόμενο διάστημα. Το κίνητρο να μοιραστείς ιδέες και να επιδιώξεις νέους στόχους επιστρέφει.

Τα προβλήματα με τον ερωτικό σύντροφό σου ή με έναν στενό φίλο που κρύφτηκαν κάτω από το χαλί αρχίζουν να γίνονται γνωστά και να έρχονται στην επιφάνεια. Ωστόσο δείχνεις έτοιμη να διαχειριστείς το οτιδήποτε και να κάνεις βελτιώσεις. Εάν είσαι μόνη, ξεκαθάρισε εκκρεμότητες του παρελθόντος για να καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά.

Δίδυμοι: Ο Πλούτωνας σταθμεύει και στρίβει σε ορθή πορεία και λόγω αυτής της αλλαγής θα νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κίνητρο για να αναλάβεις πρωτοβουλίες στη δουλειά, τις καθημερινές ρουτίνες, τις συνήθειες, την υγεία και τα οικονομικά.

Σε απασχολεί λιγότερο αν έχεις κάνει τις σωστές επιλογές στο παρελθόν και περισσότερο εστιάζεις στην τρέχουσα πορεία και τις προοπτικές σου. Η αλλαγή σήμερα μπορεί να χρησιμεύσει για να μεγεθύνει τις ανησυχίες σου προσωρινά, αλλά σύντομα θα αποκτήσεις νέες προοπτικές. Σκέψου αν κρατάς κάτι από το παρελθόν που καταλαμβάνει ψυχικό χώρο και που θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς προς όφελος σου.

Καρκίνος: Ο Πλούτωνας σταθμεύει και στρίβει ορθόδρομα σήμερα μετά από πέντε μήνες ανάδρομης κίνησης και μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση σημαντικής ανακάλυψης σε μια στενή σχέση το επόμενο διάστημα. Μπορεί να καταλήξεις σε μια απόφαση που διαπραγματεύεσαι εδώ και καιρό.

Τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να εκπλαγείς όταν ανακαλύψεις έναν σύμμαχο ή μια νέα πίστη σε κάποιον που ήδη γνωρίζεις. Επίσης ίσως μάθεις πολύτιμα πράγματα για κάποιον ξεχωριστό στη ζωή σου, να βρεις νέα επίπεδα σε ένα άτομο ή μια ιδιαίτερη σχέση.

Λέων: Ο Πλούτωνας σταθμεύει και στρίβει για την ορθόδρομη πορεία του σήμερα και αυτή η αλλαγή σε φέρνει στα πρόθυρα ορισμένων συναρπαστικών προσεγγίσεων για τη διαχείριση της οικιακής ζωής, της εργασίας και της υγείας σου.

Ένα έργο εργασίας, μια προσπάθεια βελτίωσης του σπιτιού ή μια εργασιακή υπόθεση σου θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα. Το κίνητρο για την επιδίωξη ενός νέου προγράμματος υγείας ή που είχε προηγουμένως κλείσει μπορεί να επιστρέψει. Μπορεί να υπάρξει μια ένταση ενώ η μετατόπιση συμβαίνει τώρα, για αυτό μην βιαστείς να κάνεις τίποτα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις