Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η σημερινή αντίθεση Άρη – Ουρανού φέρνει στην επιφάνεια τα απερίσκεπτα χαρακτηριστικά της φύσης σου. Με κάποια διαχείριση, θα μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις αυτό προς όφελος σου. Αξιοποίησε την ενέργειά σου για να κάνεις κάτι δημιουργικό ή παραγωγικό.

Τώρα θα μπορούσες να μετακινήσεις και βουνά. Αυτή η διέλευση λαμβάνει χώρα περίπου κάθε 2 χρόνια και είναι η τέλεια στιγμή για να απελευθερωθείς από απογοητεύσεις και περιορισμούς. Ο τρόπος που εκφράζεσαι είναι αυτός που θα χαλάσει τελικά την ημέρα.

Δίδυμοι: Οι σημερινές διελεύσεις είναι λίγο τεταμένες, αλλά με λίγη δημιουργικότητα ίσως βρεις τρόπους να βελτιώσεις τη ημέρα σου. Η διέλευση του Άρη στον ηλιακό 6ο οίκο σου είναι χρήσιμη αλλά και προκλητική την ίδια στιγμή. Ανταπεξέρχεσαι στη δουλειά σου με ενθουσιασμό, αλλά ταυτόχρονα ακολουθείς δαπανηρές οδούς.

Σήμερα η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό προκαλεί απογοήτευση και φέρνει στο προσκήνιο άλυτα ζητήματα. Πρόσεξε την τάση να ενεργείς με τρόπους που σε βάζουν σε μπελάδες, καθώς μπορεί εν αγνοία σου να αναλάβεις το ρόλο του υποκινητή.

Καρκίνος: Οι άνθρωποι στη ζωή σου μπορεί να είναι αναξιόπιστοι αυτή τη στιγμή. Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να μοιάζει σαν τρενάκι σήμερα, με τον Άρη να κοντράρει τον Ουρανό. Δεν μπορείς να καταλάβεις αν μια φιλία σου κάνει ή όχι και αυτό γιατί λαμβάνεις μεικτά σήματα.

Έχεις επαναστατική συμπεριφορά μέσα στη μέρα. Επιδίωξε να είσαι διεκδικητική παρά επαναστατική και ζήσε τη ζωή σου με τους δικούς σου όρους, χωρίς να αντιδράς με τους άλλους.

Λέων: Αναλαμβάνεις γρήγορα δράση σήμερα, και αντιδράς με ένα τρόπο εξέγερσης. Η αντίθεση Άρη – Ουρανού φέρνει ενέργεια που σχετίζεται κυρίως με την οικογένεια, το σπίτι, αλλά και την εργασία.

Έχεις βαρεθεί τους περιοριστικούς όρους και για αυτό και σήμερα θα πεις «φτάνει πια!!». Γνωρίζεις καλά τον εαυτό σου για αυτό και έχεις αποκωδικοποιήσει τα σημάδια που μαρτυρούν πως ο θυμός και η αγανάκτησή σου θα πυροδοτηθούν μέσα στην ημέρα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις