Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Μπορεί να παρακινηθείς να κάνεις βήματα για να βελτιώσεις τον εαυτό σου αυτές τις μέρες και η ώθηση αυτής της φιλοδοξίας είναι η επιθυμία για πιο ευτυχισμένους ή πιο κατάλληλους στόχους και ανάγκες σχέσης. Μπορείς επίσης να βρεις πιο ικανοποιητικούς τρόπους για να εκφραστείς μοναδικά ή δημιουργικά.

Ο Ερμής επίσης σήμερα επιστρέφει στον ηλιακό 9ο οίκο του πνεύματος και της περιπέτειας σου όπου θα επηρεάσει μέχρι τις 5/2. Αυτή η διέλευση ξεκίνησε από την 1η έως τις 23/12, αλλά δεν ολοκληρώθηκε λόγω ανάδρομης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Τώρα είσαι έτοιμη να προχωρήσεις! Τις επόμενες εβδομάδες η γενική σκέψη σε βοηθά να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα.

Δίδυμοι: Είσαι έτοιμη να κάνεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά σήμερα, έστω και για κάποια συναισθηματική ανανέωση. Η εργασία για τη σύνδεση εργασίας – σπιτιού, ή η ανακαίνιση της ρουτίνας σου με ικανοποιητικούς, παραγωγικούς υγιεινούς τρόπους μπορεί να είναι στο επίκεντρο.

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να είναι παράλληλοι σήμερα μπορεί να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις για τις σχέσεις σου ή μια ωραία περίοδο με ένα ιδιαίτερο άτομο στη ζωή σου. Ο Ερμής κατευθύνεται στον τομέα της οικειότητας σου σήμερα όπου θα παραμείνει έως τις 5/2. Έτσι μπορείς να συμμετέχεις περισσότερο και να ενδιαφέρεσαι με πάθος για τα έργα, τις μελέτες, τις συνομιλίες και τις σκέψεις σου τις επόμενες εβδομάδες.

Καρκίνος: Ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο ή μια ικανοποιητική επιδίωξη μπορεί να εμφανιστεί έντονα αυτή τη βδομάδα. Είναι γενικά μια καλή στιγμή για να προσεγγίσεις και να συνδεθείς με άλλους πιο ουσιαστικά. Επίσης οι σπουδές και τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα μπορεί να είναι εμπλουτιστικά.

Δυνατή ενέργεια είναι μαζί σου για ειρήνη και κοινωνικοποίηση σήμερα, ειδικά στη δουλειά ή ενώ επιδιώκεις την υγεία ή τις καθημερινές ρουτίνες. Βρίσκεις περισσότερη χαρά στη δουλειά, την αφοσίωση και τις επιδιώξεις υγείας. Τώρα και τις επόμενες εβδομάδες οι συζητήσεις που έμειναν ημιτελείς μπορούν να συνεχιστούν ή μπορεί να παρουσιαστούν πληροφορίες που σου διέφυγαν τον περασμένο μήνα.

Λέων: Έχεις κίνητρο να κάνεις βελτιώσεις που σχετίζονται με το να μοιράζεσαι το εαυτό σου με τους άλλους πιο αυθόρμητα και μπορείς επίσης να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη ζωή σου για να κάνεις αυτό που αγαπάς. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές αναζητήσεις ή χόμπι ή να ανακαλύψεις ένα νέο πάθος.

Είσαι πιο φλύαρη απ’ ότι συνήθως σήμερα και ενώ μπορεί να μην είσαι συγκεντρωμένη, βλέπεις περισσότερες επιλογές κάτι που ανοίγει νέες πιθανότητες. Ο Ερμής επιστρέφει σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου όπου και θα παραμείνει έως τις 5/2. Αυτός ο κύκλος είναι εξαιρετικός για προσοχή στη λεπτομέρεια.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις