Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 15 Αυγούστου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι σημερινές ενέργειες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με ευχάριστες, ήσυχες δραστηριότητες αλλά και το οικογενειακό, οικείο σου περιβάλλον. Κατεύνασε τις ανησυχίες σου γύρω από τα οικονομικά και μην αφήνεις αρνητικές σκέψεις να σου χαλούν τη διάθεση. Υποστήριξε έμπρακτα τον ερωτικό σύντροφο σου και μην μένεις απλά στα λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις όμορφα σήμερα, να συμμετάσχεις σε ευχάριστες συζητήσεις και να αναθεωρήσεις αυτά που ζητάς και επιθυμείς από τη συναισθηματική σου ζωή.

Ταύρος: Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα των επικοινωνιών σου και έχεις την τάση να αναζητάς επιπλέον ψυχική διέγερση και ποικιλία. Με τον Ουρανό να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο, η εμπιστοσύνη στην αναζήτηση νέων εμπειριών και η έκφραση ανεξαρτησίας είναι εμφανής. Εξέτασε ποιοι φόβοι ή στάσεις περιορίζουν την ανεξαρτησία και τις προσωπικές σου αλήθειες. Απόλαυσε αυτήν τη μέρα ξεκούρασης με τη συντροφιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να συναναστραφείς με ευχάριστους και θετικούς ανθρώπους.

Δίδυμοι: Ο Ουρανός που διέρχεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και ξεκινά την ανάδρομη πορεία του για πέντε μήνες σε βοηθά να απαλλαγείς από οτιδήποτε εμποδίζει την ανάπτυξη και εξέλιξη σου. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφο σου, συζητήστε και βρείτε τις λύσεις στα όσα σας εμποδίζουν να προχωρήσετε μπροστά και να πάρετε αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως η μέρα σε παρασύρει σε αναμνήσεις και αναπολήσεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις