Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 18 Ιουλίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι επικοινωνιακές δεξιότητες αναπτύσσονται και έτσι μπορείς να απολαύσεις μια συνομιλία, μελέτη ή ένα προσωπικό ενδιαφέρον που βοηθά στην ολοκλήρωση και κάλυψη μιας εμπειρίας. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα σπιτιού και οικογένειας μιας και σήμερα περνά η Σελήνη στο ζώδιο ου Καρκίνου. Απόφυγε βεβιασμένες ενέργειες και αποφάσεις στα εργασιακά. Πρόσθεσε άρωμα πάθους στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και απόλαυσε το φλερτ και τη μέρα σου, εσύ που είσαι μόνη.

Ταύρος: Τα χρήματα σήμερα και η άνεση – ασφάλεια είναι στην απόλυτη προτεραιότητά σου, καθώς η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον βόρειο κόμβο στον τομέα των πόρων, των χρημάτων και των αξιών σου. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις και δραστηριότητες δίνουν ενδιαφέρον στη μέρα σου. Είσαι αφοσιωμένη στις εργασιακές σου υποθέσεις και υποχρεώσεις και η ανταλλαγή ιδεών με συναδέλφους λειτουργεί βοηθητικά. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου φαίνεται να σου εμπνέει πλέον ασφάλεια για αυτό και του ανοίγεις την καρδιά σου. Εσύ που είσαι μόνη, το αποψινό Σαββατόβραδο έχει ενδιαφέρον.

Δίδυμοι: Στο πρώτο μισό της ημέρας οι περιστάσεις φαίνεται να σε ενθαρρύνουν να εξερευνήσεις, να αναπτύξεις και να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου. Εκφράζεσαι με νέους συναρπαστικούς και θετικούς τρόπους. Μαθαίνεις να ξεπερνάς τους φόβους σου και να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου. Είσαι ενθουσιασμένη στα επαγγελματικά και αποφασισμένη να προχωρήσεις μπροστά. Πρόσθεσε μαγεία στη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να καταπολεμήσεις την ανάγκη σου για συντροφικότητα και μην χαρίζεσαι.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις