Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 18 Μαρτίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Οι επικοινωνίες, ειδικά με φίλους, είναι βαθιές και ικανοποιητικές σήμερα. Με τον Ερμή και τον Πλούτωνα σε αρμονία βλέπεις την αξία του να κινείσαι με ηρεμία στη ζωή, αλλά και την αξία των συμπερασμάτων χωρίς βιασύνη. Οι άλλοι σου εμπιστεύονται πληροφορίες.

Κάτι που δεν ήξερες και μαθαίνεις τώρα ίσως αποδειχθεί ιδιαιτέρως διαφωτιστικό. Είναι μια καλή στιγμή για να ανακαλύψεις νέα επίπεδα σε κατάστασης ή να συμμετάσχεις σε μια ανοιχτή συζήτηση. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου και σε βοηθά να αφοσιωθείς με πάθος σε ένα δημιουργικό σου έργο.

Δίδυμοι: Ο κυβερνήτης σου Ερμής εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα σήμερα, βοηθώντας σε να χρησιμοποιήσεις έξυπνα τους πόρους σου. Αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να επιβραδύνεις, να αναπτύξεις στρατηγικές, να κάνεις σχέδια και να εμβαθύνεις σε ένα θέμα ώστε να ανακαλύψεις περισσότερα για αυτό.

Οι λεπτομέρειες που αγνοήθηκαν νωρίτερα είναι τώρα συναρπαστικές και πολύτιμες για σένα. Γνωρίζεις περισσότερο και σε ενδιαφέρουν αχαρτογράφητες περιοχές και όλα όσα είναι κρυμμένα, ταμπού ή μυστικά. Θα μπορούσες να δεις προσωπικά θέματα από μια νέα οπτική και να βρεις ένα άνοιγμα σε ένα θέμα που νόμιζες ότι είχες κλείσει.

Καρκίνος: Ερμής και Πλούτωνας εναρμονίζονται σήμερα και η Σελήνη περνάει τη μέρα στον τομέα της οικειότητας σου, ενθαρρύνοντας μια βαθύτερη ματιά σε ένα θέμα. Θέτεις στόχους και ανακαλύπτεις μια νέα, ενδιαφέρουσα πλευρά στους δικούς σου ανθρώπους. Οι συζητήσεις είναι διαφωτιστικές, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν στο μέλλον.

Έχεις περισσότερο θάρρος να αντιμετωπίσεις και να αναγνωρίσεις την αλήθεια και είσαι έτοιμη να την αγκαλιάσεις. Εστιάζεις σε ό,τι είναι ουσιαστικό και ανησυχείς πολύ λιγότερο για τα ανούσια.

Λέων: Αν συντονιστείς με την ενέργεια της σημερινής όψης Ερμή – Πλούτωνα θα καταφέρεις να δεις ένα νέο επίπεδο σε μια κατάσταση και θα νιώσεις καλύτερα για αυτήν. Η φροντίδα των λεπτομερειών, η οργάνωση και η εκμάθηση νέων πραγμάτων μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη.

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιδιώξεις τους στόχους και την ευεξία σου. Συζητήσεις που βοηθούν στη διευκρίνηση ενός θέματος ή περιστρέφονται γύρω από τη δημιουργία στόχων για το μέλλον είναι δυνατές τώρα και το κλειδί είναι η υπομονή.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις