Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον δημιουργικό σου τομέα ενθαρρύνοντας την επιθυμία σου να απολαύσεις και να εκφραστείς. Ο Ήλιος που διέρχεται στον τομέα της συνεργασίας σου ενθαρρύνει την απόλαυση της εξισορρόπησης των δώρων και των ανταλλαγών στη ζωή σου αυτές τις μέρες.

Σήμερα προσπάθησε να είσαι σαφής γιατί δίνεις μεικτά μηνύματα στους άλλους. Μια αόριστη δυσαρέσκεια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου είναι προσωρινή. Εσύ που είσαι μόνη, νέα ενδιαφέροντα βάζουν στην άκρη τις συναισθηματικές σου ανάγκες για λίγο.

Ταύρος: Οι εργασιακοί στόχοι σου μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθούν με σχέσεις που σου αποσπούν την προσοχή σήμερα, με τον Ήλιο στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου να κάνει μια μικρή σύγκρουση με την Αφροδίτη.

Αυτή η επιρροή τείνει να σε οδηγεί σε αναποφασιστικότητα ή σε ένα αίσθημα ανισορροπίας. Ωστόσο η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 4ο οίκο σου εμπνέοντάς σε να απλοποιήσεις τη ζωή σου και τις βραδινές ώρες να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στον εαυτό σου και τον αγαπημένο σου.

Δίδυμοι: Ο Ήλιος στον τομέα της χαράς σου συγκρούεται με την Αφροδίτη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου μεγαλώνοντας τα συναισθήματα δυσαρέσκειας.

Η αναποφασιστικότητα είναι έντονη και σε γεμίζει άγχος. Στόχος σου θα πρέπει να είναι να ηρεμήσεις πριν πάρεις μεγάλες αποφάσεις. Μην αμφισβητείς τα συναισθήματα και την αφοσίωση του αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητα σου το επόμενο διάστημα κρύβει ευκαιρίες.

Καρκίνος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου αφήνοντάς σε να λαχταράς έστω και μικρές απολαύσεις. Ο Ήλιος σε ενθαρρύνει να μείνεις με οικεία και άνετα πρόσωπα.

Η Αφροδίτη από την άλλη τραγουδά μια εντελώς διαφορετική μελωδία, διασχίζοντας τον τομέα της χαράς, της ευχαρίστησης, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας προκαλώντας σε να απελευθερωθείς από αναστολές και να μοιραστείς τις ιδέες σου με τους άλλους. Η συναισθηματική σου ζωή έχει εκπλήξεις και ευχάριστες εξελίξεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις